REKLAMI GEÇ

ONLARIN HAYALİ FİGÜRAN OLMAK

ONLARIN HAYALİ FİGÜRAN OLMAK

Başrollerini Nicolas Cage ve Eva Mendes’in paylaştığı Hayalet Sürücü-2 filminin Denizli’de yapılacak final sahneleri için figüran seçimleri başladı.

/ DENİZLİHABER / 12 Ocak 2011 Çarşamba, 17:49

Romanya’da başlayan ve yüzde 70’lik bölümünün çekimi tamamlanan Hayalet Sürücü-2 filminin yüzde 30’luk bölümü Kapadokya ve Pamukkale’de çekilecek. Kapadokya’da çekimlerin sürdüğü filmin son bölümü olan final kısmı 24 Ocak 2 Şubat tarihleri arasında dünyanın en önemli turizm merkezlerinden biri olan Pamukkale’deki antik Hierapolis kenti ve antik tiyatroda çekilecek. Hollywood yıldızlarının rol aldığı filmin Pamukkale çekimleri için Denizli’de figüran seçmeleri başladı.

Valente Ajans Cast Direktörü Ebru Bayburtlu tarafından yürütülen figüran seçmelerine ilk günden itibaren yoğun bir katılım oldu. Figüran adayları objektiflerin karşısına geçerek kendilerine verilecek şansı beklemeye başladı.

Ebru Bayburt’lu tarafından Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde resimleri çekilen adayların fotoğrafları film yönetmeni Brayn Taylor’a gönderilecek ve burada seçilecekler filmde rol alacak. Boy ölçülerinden ayakkabı numaralarına kadar tüm bilgilerin toplandığı figüran adayları büyük heyecan yaşarken, seçilecek adaylar dört gün boyunca Pamukkale’de çekimlere katılacak. Pamukkale’de yapılacak çekimler için Denizli’den 76’sı erkek 25’i bayan toplam 101 figüranın görev alacağı öğrenilirken, figüranların görevlerinin ağırlıklı olarak zengin işadamları ve eşlerinin rolünü üstleneceği kaydedildi. Filmde görev alacak 20 paralı askerin seçimleri tamamlanırken, figüranların 30-60 yaş arasında olacağı belirtildi.

Valente Ajans Cast Direktörü Ebru Bayburtlu, Hayalet Sürücü 2 filminin dünyanın en çok izlenen filmlerden biri olduğunu belirterek, “Bu filmin Türkiye’ye sağlayacağı reklam sayesinde, bundan sonra önemli film şirketlerinin de Denizli ve Kapadokya’yı tercih etmesine sebep olacak. Hayalet Sürücü 2 filminin Türkiye’de çekilecek olması ülke tanıtımı açısından önem taşıyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı