REKLAMI GEÇ

Sağanak, sis, kar geliyor

Sağanak, sis, kar geliyor

Meteoroloji İl Müdürlüğü, sağanak, sis ve kar uyarısı yaptı.

/ DENİZLİHABER / 7 Aralık 2010 Salı, 18:02

Denizli Meteoroloji İl Müdürlüğü, sağanak yağış ve sis uyarısı yaptı.

8 Aralık Çarşamba günü sis var
Meteoroloji İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, 8 Aralık Çarşamba günü, Denizli’de hava çok bulutlu olacak. Acıpayam ile Tavas’ta ve yüksek kesimlerde sis bekleniyor. Beklenen en yüksek sıcaklık 20, en düşük sıcaklık ise 7 santigrat derece.

9 Aralık Perşembe günü ise Denizli’de hava çok bulutlu olacak. Beklenen en yüksek sıcaklık 18, beklenen en düşük sıcaklık 7 santigrat derece olacak.

Cuma ve Cumartesi sağanak var
10 Aralık Cuma günü Denizli’de sağanak bekleniyor. Beklenen en yüksek sıcaklık 13, beklenen en düşük sıcaklık 7 santigrat derece. 11 Aralık Cumartesi günü de sağanak bekleniyor. Acıpayam, Tavas ve Güney ilçeleri ve çevresinde, hafif kar yağışı, Çardak ve Çivril ilçelerinde karla karışık yağmur, Sarayköy ilçesi ile Karahayıt beldesi ve çevresinde yağmur bekleniyor.

Yüksek kesimlerde kar görülecek
11 Aralık Cumartesi günü, Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar ve karla karışık yağmur bekleniyor. Cumartesi günü, Denizli’de en yüksek sıcaklık 9, beklenen en düşük sıcaklık ise 4 santigrat derece.

“Buzlanma olabilir”
Meteoroloji İl Müdürü Oğuz Ali Avcı, “8 Aralık Çarşamba günü görülecek olan sis ve 11 Aralık Cumartesi günü Denizli çevresinde görülecek olan kar ve karla karışık yağmur nedeniyle, hem görüşün azalması hem de buzlanma olabilir. Bu nedenle, kara ve hava ulaşımında görülebilecek olan olumsuz hava şartlarına karşın, vatandaşların ve yetkililerin tedbirli olması gerekiyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı