REKLAMI GEÇ

Selin Ünver sessizliğini bozdu

Selin Ünver sessizliğini bozdu

Sevilen yarışma programı “Kim Milyoner Olmak İster” yarışmasına katılan ve burada hayatıyla ilgili yaptığı açıklamalarla Türkiye’nin gündemine oturan Selin Ünver sessizliğini bozdu. Annesi babası tarafından öldürülen Selin Ünver, “Ekranda söyledim ve bununla yüzleştim” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Haziran 2016 Pazar, 12:21

ATV’nin sevilen Yarışma programı ‘Kim Milyoner Olmak İster’de Selçuk Yöntem’in ‘Baban ne iş yapıyor?’ sorusuna ‘Cezaevinde, annemi öldürdü’ yanıtı veren Selin Ünver, bazı insanları duygulandırmış, bazıları tarafından ise acımasızca eleştirilmişti. Eleştirilerden program sunucusu Selçuk Yöntem de payını almıştı.

İLK KEZ KONUŞTU
Selin Ünver, sessizliğini bozdu ve Sabah Pazar’a duygularını anlattı. İnsanların kendisini yadırgayacağa dair hep bir kaygısı olduğunu anlatan Ünver, “Ekranda söyledim ve bununla yüzleştim” diye konuştu.

Selçuk Yöntem’i de savunan ve kesinlikle kötü niyetli olmadığını söyleyen Ünver, “Selçuk Bey bana karşı çok hassas ve nazikti. Kendisine çok yüklendiler. Bir art niyet yoktu” dedi.

Yarışmadan 125 bin lira kazanan ve bununla anaokulu açmak isteyen Selin Ünver, ailevi mevzulardan ziyade yarışmadaki başarısının konuşulmasını istedi. Ünver, “30 kişi benim aldığım ödülü almış. Bununla gurur duyuyorum ama herkes ailemi konuşuyor” açıklamasını yaptı.

“BABAM ANNEMİ ÖLDÜRDÜ” DEMİŞTİ
Yarışmanın başında annesinin, babası tarafından öldürüldüğünü söyleyen ve Türkiye gündemine oturan Denizlili öğretmen Ünver, o anları, “Babam annemi öldürdü, bu sebeple hapiste yatıyor. Ben, Antalya’da bir köy okulunda anaokulu öğretmenliği yapıyorum. Çocukluğumdan beri bu yarışmayı seyrediyorum ve hayalim yarışmadan kazandığım parayla anaokulu açmak” sözleriyle anlatmıştı.

Öğrenimini ve yaşantısını bundan önce nasıl sürdürdüğüne yönelik soruyu da “Aslen Denizliliyim. Orda ki şirketlere gittim ricada bulundum. ‘Okumayla ilgili yardımcı olur musunuz’ diye. Hep de başarılı bir öğrenciydim. Anadolu lisesindeydim zaten. Sonra bir yandan ailemin desteği bir yandan da burslar özellikle üniversite döneminde bende çalıştım derken okulum bitti hayatımı kurdum. Şimdi her şey çok güzel” diye cevap veren Ünver, bu açıklamalarıyla en çok konuşulan konular arasındaki yerini almıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı