REKLAMI GEÇ

BANA BİRAZ MÜSADE

21 Temmuz 2017 Cuma

Birçok motosiklet kullanıcısı gibi benim de üye olduğum, “Ultra Riders Serbest Sürücüler” adında bir kulübümüz var. (Bu motosiklet kulüpleri konusundan da bir ara bahsetmek lazım, ne işe yararlar diye?)

Gelelim müsaade istememin sebebine efendim;

Rahat duramıyoruz altımızdaki iki tekerle! Salı günü (18 Temmuz 2017) düştük yollara. Önce Çanakkale, ardından Selanik, sonra Sofya, Burgaz, Varna derken, kulüpten dostlarım Hasan Gençaslan, Cengiz Cankal, Yücel Baş, Fetih Bozkurt, Selçuk Ünal, Süleyman Nazif Özen ve Ahmet Kırdı ile şöyle bir Yunanistan ve Bulgaristan’ı turlayıp, geleceğiz.

Motosiklet üstünde toplamda yaklaşık 3000 km, yani ortalama günlük 600 km’den 5 gün yol yapacağız.

“Bu sıcakta olur mu hiç?” diyenleri duyar gibiyim. Valla biz de bilmiyoruz olur mu diye? Ama olur herhalde! İlk günün güzergâhı tamam da, diğer günler sürpriz olsun istedik. Aslında işten güçten vakit bulup ta güzergâhı ayrıntılı bir şekilde halledemedik demenin kibarcası bu sürpriz meselesi. Ama canımız sağ olsun, böylesi daha heyecanlı.

Tabi ki yolculuk boyunca güvenlik ekipmanlarından taviz yok. Ful koruma, zaman zaman buğulama kıvamında yolculuk olsa bile. Bayağı zahmetli gözükse de, “değer mi?” sorusunun cevabı her zaman bizim cephede “değer” olur.

Rüzgârın çevremizde dolaşması, yolların önünüze çıkardığı virajlar, bakışlarınıza karşılık veren doğa ve her gidilen yerde sizi karşılayacak olan yeni kültürler.

Tabi ki değer…

Neyse hazırlıklara dönmem gerek. Yoldaki maceralarımızı ve gezi günlüğümüzü size dönünce mutlaka aktarırım.

Hepinizi saygı ile selamlar, kazasız belasız sürüşler dilerim…

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı