REKLAMI GEÇ

DENİZLİ’DE BAŞKAN ASIYOR MUHALEFET UYUYOR…

24 Şubat 2011 Perşembe

Denizli’de AKP kadar şanslı bir parti var mı bilmiyorum ama olduğunu da sanmıyorum. Belediye’nin Denizlililere yaşattığı ulaşım eziyeti insanları çileden çıkarırken hepsi sus pus. CHP küçük bir ses çıkarır gibi oldu ama gerisi gelmedi. Ya MHP’ye ne demeli… Var mı yok mu belli değil, diğerlerini hiç saymıyorum zaten yoklar…

Siyaset hiçbir zaman bu kadar ucuz olmamıştı. Sevgili Belediye Başkanımız Denizli’nin dört bir yanına fotograflarını asmış, hem ne asma Denizli’yi giydirmiş…

Yurt dışından gelen bir misafirimiz garipsedi : Bu beyefendi bir reklamın artist mi diye?
Gerçekten de öyle … Başkanımız maşallah artist gibi..

Denizli ihracat şehri olması sebebiyle Denizli’de yaşayan birçok dostumuz Avrupa’nın değişik kentlerinde bulunmuşlardır ama eminim hiçbiri bulundukları şehirde Denizli’deki gibi geri kalmış bir ülkenin bir şehri havasını yaşamamışlardır.Bu silületi ancak Ortadoğu ve yıkılan Afrika diktatörlerinin ülkelerinde görebiliriz sanırım.

Sanırsın ki Denizli değil de Bağdat, Kahire veya Bingazi…

Yazık Avrupa hava sahasına geçtiklerinde dünyanın en ilericileri kesilenler, memleketlerinde, kafalarının derinliklerinde demokrasi anlayışlarını icraatlarına başarıyla yansıtıyorlar. Avrupa’nın hiçbir şehrinde hiçbir siyasetçinin cesaret gösterip de yapamadıklarını bizim ilimizde Denizli halkının haklarını savunacak, kalbi halkı için yanıp tutuşan siyasetçiler veya sivil toplumcular olmadığı için Başkan rahatlıkla yapabilmektedir. 10 metrede bir başkan resmi, başkanı tutabilene aşk olsun.

Yazık ki ön seçim diye kendini parçalayan milletin vekili olmaya aday Denizli’liler neden olup biteni seyreder o da ayrı mevzu… Yahu derdiniz sadece Ankara’ya kapağı atmak mı?

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı