REKLAMI GEÇ

Ben geldim, kabul eder misiniz?

15 Aralık 2011 Perşembe

Saygıdeğer Denizlihaber okurları,

Bundan sonra görüşlerimi yazılarımla bu sütundan sunacağım sizlere. Aslında Sevgili Sedat Kurt ve arkadaşlarından uzun zaman önce aldım bu öneriyi. Ancak önceleri belediye meclisi üyeliği, sonra da CHP İl Başkanlığı görevlerini yürütürken, bir yandan yazı yazmak bana çok doğru gelmemişti. Toplumsal sorunlara çözüm üretmek için sorumluluk üstlendiysem oraya odaklanmak çok önemliydi. Bu nedenle erteleyip durdum.

Sedat, Denizlihaber’de 2012 yılından itibaren “özgür ve yansız” haberciliğin yanı sıra, siyasi yorumların da geniş bir yelpazede yer alacağını söyledi. Ardından her siyasi görüşten yorumlarıyla katılacak güçlü bir yazar kadrosundan söz etti. Denizlihaber’de halen yazmayı sürdüren çok değerli yazarların yanı sıra Ziya Tıkıroğlu, Zafer Bakırsoy, Haluk Değirmenci gibi isimlerden söz edince  “tamam” dedim. Biraz heyecanla ve hafiften gururlanarak…

İnsan yaşadığı topluma karşı sorumludur. Yaşamı boyunca ülkesine, halkına, atalarına, ailesine bir yandan borçlanır, bir yandan borcunu öder. Topluma borcunu ödemenin birçok yolu var. Bence en kestirme yolu siyaset yapmak. Bir başka etkili yol da gazetecilik. Gazeteciliğin, özellikle internet haberciliğinin her geçen gün daha da etkinlik kazandığı bir gerçek.  Denizli’nin çok okunan gazetesi aracılığı ile okurla buluşmak, güncel konulara dair görüşlerimi paylaşmak (sesli düşünmek, uyarmak, eleştirmek, önermek) üzere bu köşede olacağım.

Bu gazetenin asıl sahibi saygıdeğer Denizlihaber okurları, çalışanları, her biri farklı görüşten uygarlık örneği güçlü yazarları ben geldim, kabul eder misiniz?

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı