REKLAMI GEÇ

SENİ GİDİ KORKAK

4 Mayıs 2013 Cumartesi

23 Nisan günü Ankara’da Milli Merkez Kurultayı toplandı. Binlerce insan katıldı. Bambaşka siyasi görüşlere sahip yurtseverlerin tek bir sloganı vardı; Atatürk’te birleştik!

Kurultaya katılanlardan bazılarının adlarını alt alta sıralayınca slogan anlam kazanıyor. Hüsamettin Cindoruk, Kemal Anadol, Hüsamettin Özkan, Zekeriya Beyaz, Nasuh Mahruki, Ufuk Söylemez, Yaşar Okuyan, Hakkı Süha Okay, Sebahattin Önkibar, Mümtaz Soysal, Nihat Genç, Ümit Kocasakal ve binlerce yurtsever.

Milli Merkez’in Anayasa Forumunu toplanmasına öncülük edenlerden eski Meclis Başkanı Cindoruk, Milli birliğimiz noktasında hiç bugün ki kadar tehlikeli bir noktaya gelmemiştik. Hiçbirimiz bu ülke içinde kan akmasını istemeyiz. Kana teröre karşıyız. Biz barışın tarafıyız. Kim barış istemez ama bir yandan anayasayı değiştirerek kendinizi tek adam ilan etmek için uğraşacaksınız. Bir yandan da terör örgütü ile devletten devlete müzakere eder gibi müzakere edeceksiniz. Bu olacak şey mi? diyor.

DYP’li eski bakan Söylemez; Biz burada Amerikancıların gericilerin yobazların işbirlikçilerin en korktuğu şeyi yapıyoruz sağ sol demeden Atatürk’te birleşiyoruz. 3-5 yıl önce bir araya gelmesi hayal edilemeyecek partiler insanlar Atatürk’te birleşiyor ne mutlu bize. Bu merkez demokratik Türkiye’yi yıkmak isteyenlere karşı milli bir duruştur. Türkiye ağır bir saldırı altındadır açık işgal dönemlerinde bile olmayan bir saldırı vardır. O dönemde Kuvayı Milliye vardı bugün de milli merkezimiz var.Milli merkez yüzde yüz Atatürkçüdür, yerlidir, ulusalcıdır, Atatürk milliyetçisidir, partiler üstüdür. diyor.

Her kesimden insan Milli Merkeze desteğini ifade ediyor. Eski cumhurbaşkanı Demirel de desteğini açıklıyor. Daha kötüsü Milli Merkez yanlıları Türkiye’nin dört bir yanında akillerin aklını alıyor.

Bizimki durur mu? Panik halde cepheden saldırıya geçti. Art arda açıklamalar yapıyor.Yok, CHP ve MHP, İşçi Partisinin piyonu olmuşlarmış. Yok eski çoban, İşçi Partisinin koyunu olmuşmuş. CHP, MHP, Komünist Partisi, emekli siyasetçiler, milletin defterini dürdüğü siyasetçiler, sandığa gömülüp oradan çıkamayanlar İP’in yedeği olmuşlarmış. Kardeşim bunlar doğruysa, % 1’lik İşçi Partisinden bu kadar korkmaya gerek var mı?

ABD Dışişleri Bakanı, yaptığı açıklama ile hiç yerine koyduğunda aynı kabadayı üslubu boşuna beklemeyin. Adam ABD yöneticilerine gösteremediği kabadayılığı en sert şekilde Milli Merkezcilere gösteriyorsa bir şeyler değişiyor demek ki.

Uyanın ey millet! ABD işbirlikçileri ve PKK yoldaşlarına yolun sonu göründü. Onlar bizden önce gördüler tünelin ucundaki ışığı. Panik ve korku ondan. Türkiye’nin her yerinde çoban ateşleri yanıyor. Adamları bunca korkutup telaşlandıran çoban ateşine omuz verin.

41 yıl önce emperyalizmle mücadele uğruna ipe çekilen Deniz’ler, idamlarının yıldönümünde yukarıdan bir yerlerden size bakıyorlar. Onları ipe gönderenlerin bile ayakları suya erdi. Daha ne duruyorsunuz?

 

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorumlar

zafer   -  Bağlantı 6 Mayıs 2013, 09:47

Bayrakları bayrak yapan üstündeki KANDIR,toprak eğer uğrunda ölen varsa VATANDIR.Ne mutlu TÜRKÜM diyene!…

Engin Ünal   -  Bağlantı 4 Mayıs 2013, 21:51

Değerli Dost; Türkiye Cumhuriyeti’nin çimentosu Atatürkçülük ve ilkelerini kırmaya çalışanlar, dilerim federatif düşünceyi bir gün gerçekleştireceğini umanlarla aynı yolda yürümez. Federal sistemi kuranlar ayrılıkları birleştirmek için yola çıkmış. Bizde ise ayrılığa giden yolun taşlarını döşemek için yazılmış senaryo. Selamlar…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı