REKLAMI GEÇ

SURVİVOR ADASINDA KÜRTAJ

3 Haziran 2012 Pazar

Acun Ilıcalı’nın çok izlenen programında kadın ve erkek yarışmacılardan ikisi yaramazlık yapsa, kadın gebe kalsa nasıl olur? Bir de o şartlarda kürtaj yapmaya kalksa ne olur? Kanlı mı?

Geçende Hürrem’li dizide şehzadenin gebe kalan gözdesine, zorla kürtaj yaptılar, kız öldü. Osmanlı sarayında bile yapılıyormuş demek ki. Survivorda yapılsa ne olur. Alt tarafı kadın, ölürse gerisi çok..

Uludere’de, daha doğrusu, Uludere’nin sınırdan öte yanında, kaçakçılık yapan 34 kişi öldürüldü ya. Ortalık fena karıştı. Sınır ötesi operasyonun hükümetten habersiz yapılamayacağı açık. Bizimkiler işi gargaraya getirmek için aylarca yuvarladılar konuyu. Sonra Wall Street Journal bombayı patlattı. Özeti, istihbaratı ABD verdi, Türkiye tezgaha geldi.

Bizim usta, önce göbekten daldı konuya. “yalan” dedi, “maksatları seçim öncesi Obama’yı sıkıştırmak” dedi, WSJ’ye “sen kimsin ulan” dedi. WSJ’nin cevabı açıktı, “haberimizin arkasındayız, kanıtlarız”

Usta baktı işler sarpa sarıyor, konuyu değiştirdi. “Sezeryanle doğum yasaklanmalı, bu bizim nüfusumuz artmasın diye kurulan bir tezgah” dedi. Sezaryenle doğum olunca nüfus nasıl azalacak anlaşılmadı ama olsun. Devam etti sonra; “Her kürtaj bir cinayettir, her kürtaj bir Uludere’dir” dedi. Yani bir kadın kürtaj yaptırırsa, 34 insan öldürmüş(!) olacak. Yahu bu Uludere’yi İsrail mi bombalattı, anlayamadım ben.

Bir haftadır, kürtajla yatıp kalkıyoruz. Sağlık bakanı, diğer bakanlar ve kraldan kralcı kim varsa bağırıyorlar, kürtaj cinayettir diye. Tecavüze uğrayan kadına bile kürtaj hakkı vermeyecekler bu gidişle. Ne diyordu bakan “doğursun devlet bakar”. Devletin çocuklara nasıl baktığı yurtlarda ve Pozantı çocuk cezaevinde yaşananlardan biliniyor.

Kürtaj ve sezeryen yasağı önümüzdeki günlerde bir torba kanunda nasılsa çıkar. Bu kürtaj işinin birçok faydası olacak.

Birincisi, Uludere fiyaskosuyla hem bizimkilerin, hem de Obama biraderimizin bölgedeki itibar kaybının üstü örtülecek.

İkincisi, vergi kanunu gibi alakasız bir kanunun arkasına eklenerek kürtaj işi yasalaşacak ve kadının köleleştirilmesi, ekonomik ve sosyal yaşamdan uzaklaştırılıp eve kapatılmasına bir tuğla daha konulmuş olacak.

Üçüncüsü de çok önemli. Asıl mevzu Suriye. Şu Beşar Esad var ya. İşte ona yapılacak asıl kürtaj. Bizimkiler ve Obama birader aylardır hazırlanıyorlar bu kürtaja. Rusya ve İran’ın direnci kırılacak, Suriye yalnız kalacak. Bakın son günlerde Suriye’den mizansen haberler yağıyor. Esad kendi halkını çoluk çocuk katlediyor, diye. Bu şekilde bir yandan kamuoyu oluşturuluyor. Bir yandan elçiler geri çağrılıyor. Malum, ilk önce bizimkiler çağırdı.

Sonrası çorap söküğü. Suriye’nin karnından Hürremli dizideki gözdenin karnından cenini çıkardıkları gibi çıkaracaklar Beşar Esad’ı. Kanla ve ölümle…

Bir taşta üç kuş, var mı ötesi?

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı