REKLAMI GEÇ

DEMİR: “CHP ‘UMUDUMUZ KARAOĞLAN’ HEYECANIYLA İKTİDARA KOŞUYOR!”

DEMİR: “CHP ‘UMUDUMUZ KARAOĞLAN’ HEYECANIYLA İKTİDARA KOŞUYOR!”

CHP ön seçimine sayılı günler kala, milletvekili aday adayı Adil Demir, ilçe, köy ve il merkezindeki mahalle gezilerine devam ediyor. Sarayköy pazarını gezen Demir, “Partimiz CHP ve parti üyesi yol arkadaşlarımız, son yıllarda 1970’lerin “Umudumuz Karaoğlan” heyecanını yakaladı. Bu da CHP’nin 7 Haziran’da iktidara geleceğinin açık işaretidir” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Mart 2015 Pazar, 16:05

Ön seçim için yollara düşen CHP Denizli Milletvekili Aday Adayı Adil Demir, gittiği her yerde ilgiyle karşılanıyor.

Sarayköy pazarında esnaf, vatandaş ve CHP üyeleri ile buluşan Demir, her toplantıda olduğu gibi, bu gezisinde de CHP’nin 1970’lerdeki başarısını hatırlatarak, aynı heyecanı yakaladıklarını belirtti.

Partililer ve vatandaşlarla hem pazarda, hem de kahvehanelerde görüşen Adil Demir, CHP’nin iktidar olacağı vurgusunu burada da tekrarladı.

Parti üyelerinden gelen isteği kırmayıp zaman zaman kahvelerde konuşma yaparak genel seçimlere ilişkin düşüncelerini açıklayan aday adayı Adil Demir, önseçim çalışmalarının yanı sıra CHP’nin 7 Haziran genel seçimlerinde iktidar olacağı ve Türkiye’nin içinden geçmekte olduğu sıkıntılı AKP iktidarı sürecini bertaraf edeceğinden emin olduğunu belirtiyor.

Adil Demir konuşmalarında “Denizli’de CHP örgütü üyesi arkadaşlarımız önseçim yapılmasını çok istiyorlardı. Bu gerçekleşti. Şimdi yapılacak olan ön seçimde asıl iş onlara düşüyor. Üstelik bir değil iki görevleri var. Birincisi önseçimde seçecekleri adaylar, ikincisi ise seçtikleri adayları en fazla sayıda meclise göndermek görevi. Halkımız oy verirken üyelerimizin önseçim tercihlerine oyverecek. O nedenle, CHP’li yol arkadaşlarımızın Mecliste yapılacak olan yasama çalışmalarında en verimli olacak arkadaşlarımıza görev vereceklerinden eminim” dedi.

icCHP’nin önümüzdeki genel seçimlerde göstereceği başarıdan da emin olduğunu sözlerine ekleyen Demir, “Aslında önemli olan önseçim değil. Partili üye arkadaşlarımız nasılsa buradan 7 kişilik iş bilir bir ekip kurarak onları genel seçime hazırlayacaklar. Burada asıl önemlisi CHP’nin iktidarıdır. Gezdiğim, görüştüğüm ve izlediğim kadarıyla CHP bunu başaracak enerji ve kadroya sahiptir. 1970’lerin dağa taşa yazılmış ve hala akıllardan çıkmayan “Umudumuz Karaoğlan” heyecanı ise yapılacak seçimin başarısını şimdiden işaret etmektedir” diyerek CHP iktidarının hayal olmaktan çıktığını, aksine halkın despot, baskıcı ve özgürlükler düşmanı AKP iktidarından kurtulmak için yükselen tek umudu olmaya devam ettiğini açıkladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

ADİL DEMİR KİMDİR?

SEÇİM OFİSİ İLETİŞİM

Adres: Sırakapılar Mahallesi Saltak Caddesi Umut Apt. No: 64 Kat:3/6  Merkezefendi / Denizli
Telefon: 0 532 4616250 - 0 533 5451000
Web: http://www.adildemir.com.tr

re_facebookre_twitterre_instegram

ADİL DEMİR’DEN MEKTUP VAR