REKLAMI GEÇ

“Bir Ömür” fotoğraf sergisi açıldı

“Bir Ömür” fotoğraf sergisi açıldı

Rukiye Urhan Anaokulu tarafından “Yaşlılara Saygı Haftası” etkinlikleri kapsamında ”Denizli’de Bir Ömür” adıyla fotoğraf sergisi açıldı. Sergide, minik öğrenciler ile ailelerinin çektiği 42 ilginç fotoğraf yer aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Mart 2017 Çarşamba, 09:38

“Denizli’de bir ömür” fotoğraf sergisin açılışına Merkezfendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Maarif Müfettişleri Başkanı Musa Dinç, Maarif Müfettişleri Başkan Yardımcısı Erol Al Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Serginin açılışında konuşan Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, toplumsal yaşamın temel kuralının karşılıklı sevgi ve saygı olduğunu belirterek, “Türk toplumu bu temel kural doğrultusunda, toplumsal dayanışmayı yaşamın her evresinde ilke edinmiştir.

Bir milletin yaşlılara karşı tutumu; o milletin yaşama kudretinin en önemli kıstasıdır. Bu duygularla İl Milli Eğitim Müdürlüğü adına Rukiye Urhan Anaokulumuz vasıtası ile tüm büyüklerimizin Yaşlılara Saygı Haftasını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Rukiye Urhan Anaokulu öğrencileri ve aileleri tarafından çekilen 42 fotoğrafın yer aldığı sergi 2 Nisan’a kadar gezilebilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı