REKLAMI GEÇ

“Bizden Anılar” kitabına davullu-manili tanıtım

“Bizden Anılar” kitabına davullu-manili tanıtım

Aydınlar Grubu, görevleri ve kente dair anılarını topladığı ‘Bizden Anılar’ isimli kitabın tanıtımını Halikarnas Kültür ve Kitabevi’nde gerçekleştirdi. Organizasyona davullu-manili yazar tanıtımı damgasını vurdu.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 31 Ocak 2015 Cumartesi, 15:32

Aralarında eski milletvekili, eski belediye başkanları, daire müdürü, sanayici, eğitimci, serbest meslek sahibi ve sivil toplum kuruluşu yöneticilerinin bulunduğu denizli’nin 25 tanınmış yüzü bir araya gelerek Ayadınlar Grubu kurdu. Grup ilk olarak anılarını 384 sayfalık “Bizden Anılar” adlı kitapta topladı. Kitabın tanıtım ve imza günü Halikarnas Kültür ve Kitabevi’nde yapıldı.

25-denizlili-aydin-ani-davullu-duyuru-ic

Çok sayıda Denizlilinin ilgi gösterdiği imza gününde davetlilere, kitaba emek vermiş yazarların ve katılımcıların ismi farklı bir yöntemle duyuruldu.

Kitabın yazarlarını Şair Özer Karadamoğlu her biri için farklı bir mani söyrelerek aktarırken, işadamı Volkan Beşek ise Karadamoğlu’na davul çalarak eşlik etti.

“Bizden Anılar” isimli kitapta, Denizli Belediyesi eski başkanı ve Denizlihaber.com’un yazarlarından Ziya Tıkıroğlu’nun yanı sıra Atilla Sezener, Ahmet İlhan Karabay, Ali Marım, Azmi Ermiş, Çiğdem Akbulut, Ergül Aykol, Esat Sivri, Gökhan Uysal, Hüseyin Güdücü, İbrahim Sücüllü, Mehmet Acar, M.Halil Arık, Murat Alten, Mustafa Gazalcı, Nadi Kılınçarslan, Nail Öztürk, Volkan Beşek, Ozan Saraçoğlu, Ömür Eke, Süleyman Boz, Tarık Pilevne, Yılmaz Pekin, Yücel Güngör ve Zihni Gün’ün anıları yer alıyor.

Ön sözünü Ömer Eke, son sözünü Avukat Atilla Sezener kaleme aldığı kitabın satış geliri ise Denizli Kültür ve Eğitim Vakfı ( DEKEV)’na bağışlanacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı