REKLAMI GEÇ

Delikliçınar Dergisi 2 yaşında

Delikliçınar Dergisi 2 yaşında

Denizli’de sanatçı ve edebiyata ilgisi olan kesimlerin imece usulüyle hazırladığı Delikliçınar Dergisi, ikinci yılını kutluyor. Delikliçınar Dergisi’nde bugüne kadar sanatçı, ressam, şair ve yazar 130 kişiye yer verildiğini belirten yayın yönetmeni Özkan Fidan, “2. yaşımızı kutladığımız bugünde bu ay içinde çıkan dergimizin kapağında 130 arkadaşımızın ismine yer verdik” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Kasım 2016 Cumartesi, 17:39

Denizli’de geçtiğimiz yıl yayın hayatına başlayan Delikliçınar Dergisi bugün ikinci yılına girdi. Sanatçı ve edebiyata ilgili olan kesimlerin imece usulü ile hazırladığı Delikçınar Dergisi, aylık olarak yayın hayatına devam ediyor.

denizli-deliklicinar-dergisi-ikinci-yasindi-2

Delikliçınar Dergisi kuruluş yıldönümünü Halikarnas Kültür Kitapevi’nde düzenlenen kokteyl ile kutladı. Dergiye katkı veren yazarların ve okurlarının katıldığı etkinliğin açış konuşmasını yapan Halikarnas Kültür Kitapevi sahibi Yusuf Urem, “Bir yıl önce yayın hayatına başlayan Delikliçınar Dergisi bugün ikinci yaşına doğru yola çıktı. Halikarnas Kültür Sohbetlerinde bir araya gelen yazanların derlemesiyle oluşan dergimiz aboneliklerle yayın hayatına devam ediyor” dedi.

Denizli’nin kültüre olan bakışının güçlü olduğunu belirten Derginin Genel Yayın Yönetmeni Özkan Fidan ise, “Denizli’de bulunan sanatçılarla bu şehir bir kültür dergisini hak ediyor düşüncesiyle yola çıktık. Şiir, öykü, hikaye, resim biriktirdik. 6 sayıdan sonra paramız olmaya başladı. Delikliçınar Dergisi’ne engel olunacağını, zorluklar yaşayacağımızı bilerek bu yola çıktık ve böyle düşünenler o yolda asla yorulmuyorlar. Bir yıl içinde dergimizde ayrı ayrı kişilerden oluşan 130 sanatçı yazıları ve eserleriyle yer aldı. Biz de birinci yılımızı doldurduğumuz bu ay içinde, dergimizin kapağında 130 arkadaşımızın ismine yer verdik. Dergimiz abonelikler ile hayatta kalıyor. Sizden tek ricam çevrenize bu dergimizi duyurmanız” dedi.

denizli-deliklicinar-dergisi-ikinci-yasindi-1

Konuşmaların ardından kutlama müzik dinletisi ile devam etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı