REKLAMI GEÇ

İftarlık gazoz ekibine sahurluk tahin ikram etti

İftarlık gazoz ekibine sahurluk tahin ikram etti

Çekimleri Muğla Ula ve Buldan’da yapılan ve usta-çırak ilişkisini anlatan İftarlık Gazoz filminin yönetmeni Yüksel Aksu ile oyuncuları, Hacı Şerif’i ziyaret ederek, dondurmalı irmik helvasını tatma fırsatı buldu. Ancak Necip Helvacı’nın onlara bir sürprizi vardı. Bir arkadaşının “İftarlık gazoz varda sahurluk tahin yok mu?” Sözünden yola çıkarak oyunculara, pide ve tahin ikram etti.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 10 Şubat 2016 Çarşamba, 17:55

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’ndeki galaya katılmak üzere Denizli’ye gelen İftarlık Gazoz filminin yönetmeni Yüksel Aksu ve oyuncuları, Hacı Şerif’in merkez şubesini ziyaret etti.

denizli-cem-yilmaz-iftarlik-gazoz-ekibi-denizli-de-3

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, eşi Müjgan Gülbay, yönetmen Yüksel Aksu, filmin küçük oyuncusu Berat Efe Parlar, Okan Avci, Yılmaz Bayraktar, Ummu Putgul, Macit Koper’den oluşan film ekibini Necip Helvacı ile Mithat Helvacı karşıladı.

denizli-cem-yilmaz-iftarlik-gazoz-ekibi-denizli-de-ic

İFTARLIK GAZOZ OLUR DA SAHİRLİK TAHİN OLMAZ MI?
Necip Helvacı’nın film ekibine ilk sürprizi, üzerinde film setinden fotoğrafların bulunduğu kutu içerisinde hazırlanan tatlılar oldu. Hediyeyi “Oscar almış gibi olduk” diyerek kabul eden Yönetmen Yüksel Aksu, “Gerçekten bu hediye bizleri çok mutlu etti. Bu bizleri Oscar almış gibi sevindirdi. Bu gerçekten çok güzel bir hediye oldu” dedi.

denizli-cem-yilmaz-iftarlik-gazoz-ekibi-denizli-de-2

Necip Helvacı’nın ikinci sürprizi ise, bir arkadaşının arayıp “İftarlık gazoz var da sahurluk tahin yok mu?” şakası üzerine, oyunculara tahin ve pide ikramında bulunması oldu.

denizli-cem-yilmaz-iftarlik-gazoz-ekibi-denizli-de-1

SERVİS KÜÇÜK OYUNDAN
Filmde, Cem Yılmaz’ın canlandırdığı gazozcu Cibar Kemal’in çırağı Adem’i canlandıran Berat Efe Parlar, dondurmalı helva servisini yaptı. Parlar, Necip Helvacı ile uzun uzun sohbet etmesi de dikkatlerden kaçmadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı