REKLAMI GEÇ

LAFOT’tan “Kadın” temalı sergi sanatsevenlerle buluştu

LAFOT’tan “Kadın” temalı sergi sanatsevenlerle buluştu

Laodikya Fotoğraf Topluluğu (LAFOT), “Kadına yol ver, o yaşama yön verir” sloganı ile hazırladığı “Kadın” temalı sergiyi, Büyükşehir Belediyesi Turan Bahadır Sergi Salonu’nda sanatseverler ile buluşturdu.

Başak Özlem Ilgaz İçyüz / DENİZLİHABER / 10 Mart 2018 Cumartesi, 13:25

Laodikya Fotoğraf Topluluğu (LAFOT), bu yıl 7.’sini düzenlediği ‘Kadın’ temalı sergisini açtı.

Yüzden fazla üyesi bulunan LAFOT’un sergisinde 36 sanatçının 63 fotoğrafı yer aldı. Topluluk, grup içi eğitimler, konulu atölye çalışmaları, fotoğraf gezileri gibi etkinlikler düzenleyerek, üyeler arası iletişi geliştirmeyi amaç ediniyor.

Sergide yer alan fotoğraflar, kentsel yaşamdan kırsala, geleneksel yaşamdan modern yaşama kadar genç-yaşlı her ortamdan kadınları anlatıyor.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ne farklı bir bakış açısı ile katkı veren sergide, farklı meslek gruplarından kadın fotoğrafçılar da yer aldı.

Serginin açılışında konuşan Laodikya Fotoğraf Topluluğu Başkanı Zeki Akakça, kadına özel fotoğraf sergisi düzenlemenin gururunu yaşadığını ifade ederek, “Dün, bugün değil, her gün kadınlarımızın günü. Biz de fotoğraflarla, kadınlarımızı yansıtmak istedik. Her kesimden olan kadınlar için, bir bütün olarak kalp oluşturmak, çiçekler sunmak istedik” diye konuştu.

Konuşmanın ardından Akakça, tüm kadın sanatçılara çiçek verdi.

LAFOT’un “Kadın” temalı sergisinin açılış kurdelasını sergide eserleri yer alan kadın sanatçılar kesti.

LAFOT’un ‘Kadın’ sergisi, 15 Mart’a kadar Turan Bahadır Sergi Salonu’nda Denizlili sanatseverleri bekliyor olacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı