REKLAMI GEÇ

Minikler becerilerini sergiledi

Minikler becerilerini sergiledi

Abalıoğlu Yem Sanayi İlköğretim Okulu’ndaki ana sınıfı öğrencileri, yıl boyunca yaptığı çalışmaları, okulda açılan sergide beğeniye sundu.

/ DENİZLİHABER / 4 Haziran 2010 Cuma, 18:46

Abalıoğlu Yem Sanayi İlköğretim Okulu Salonu’nda açılan sergide, anasınıfı öğrencilerinin yıl boyunca yaptığı çalışmalar beğeniye sunuldu. Serginin açılışı öncesinde, okulun anasınıfı öğrencileri, halk oyunları ve dans gösterisi sundu. Çok sayıda velinin katıldığı serginin açılışı öncesi bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Başgün, “Sevgiyle süren bir eğitim ve öğretim döneminin sonuna yaklaştığımız bugünlerde, Abalıoğlu Yem Sanayi İlköğretim Okulu Ana Sınıflarının hazırladığı etkinlikte bulunmaktan dolayı mutluyum. Okul öncesi eğitim, geleceğimizi şekillendirme anlamında önemlidir. Gelecekte Türkiye ve dünyaya yön verecek olan çocuklarımızın daha bu yaşlarda bilgi ve becerilerinin görülebilmesi, artırılması ve daha iyiye yönlendirilmesi anlamında okul öncesi eğitim ve eğitimcilerine büyük görevler düşmektedir. Burada sergilenen çalışmalar, çocuklarımızın geleceğinin şekillenmesi adına, okul öncesi eğitimin yararlarını çok güzel bir şekilde göstermektedir. Denizlimizde ve Türkiye’de okul öncesi eğitimin yaygınlaşması birer eğitimci olarak bizleri mutlu etmektedir. Bu konuda Abalıoğlu Yem Sanayi İlköğretim Okulu idaresi ve öğretmenlerine katkıları ve göstermiş oldukları özveri için ayrıca teşekkür ederim” dedi. Okul Müdürü Bekir Halatçı, “2009-2010 Eğitim Öğretim Yılı okul öncesi öğrencilerimizin, el emeği göz nuru olan becerilerini sergilemek ve velilerimize takdim etmekten övünç ve gurur duymaktayız. Okulumuzda yaptığımız bu etkinliğe katkı sağlayan öğretmenler, öğrenciler ve velilerimize teşekkür ederim. Bu tür etkinlikleri gelenek haline getirip devam ettirmek arzusundayız” dedi.

Daha sonra serginin açılışını, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Başgün ve Okul Müdürü Bekir Halatçı, anasınıfı öğrencileri ile birlikte yaptı. Davetliler, sergiyi gezdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı