REKLAMI GEÇ

Üç doktordan ortak sergi

Üç doktordan ortak sergi

Denizli’de üç diş hekimi tarafından ‘Renkler Sergimizde Keyiflenecek’ sloganıyla sergi açtı. Bir hafta boyunca açık kalacak sergiden elde edilecek gelirin tamamı Denizli Eğitim ve Kültür Vakfı (DEKEV)’e bağışlanacak.

/ DENİZLİHABER / 29 Mart 2014 Cumartesi, 13:04

Diş hekimleri Erol Çınar ‘Rölyef’, Kazım Müftüler ‘Ahşap Heykel’ ve Oğuz Sönmez ‘Fotoğraf’ karma sergisi Belediye Turan Bahadır Sergi Salonu’nda düzenlenen törenle açıldı. Açılı törenine DEKEV Başkanı Metin Saydal ve sanatseverler katıldı.
denizli-uc-doktor-dan-resim-sergisi-ic

Açılış konuşmasını yapan DEKEV Fahri Başkanı Turan Ülkü, “1996 yılından bu yana hizmet veren DEKEV, lise ve üniversite öğrencilerine destek vermektedir. DEKEV’e ait 1072 metre kare alana kurulu 330 metre kare kapalı kullanım alanına sahip öğrenci yurdumuzda 162 öğrencimize hizmet vermektedir. Denizlimizde diş hekimliği yapan ancak sanat yönleri biraz daha ağır basan üç başarılı hekimimiz ortak bir sergi açtı. Bu serginin gelirini de DEKEV’e bağışlamak istediklerini açıkladılar.

Kendilerine öğrencilerimiz adına teşekkür ediyoruz. Bir hafta açık kalacak karma sergiye sanatseverler yoğun ilgi gösterecektir” dedi. Sergide üç diş hekimi tarafından yaklaşık bir yılda hazırlanan 100’e yakın eser bulunuyor. Eserlerin tamamı 200 ile bin 500 lira arasında değişen fiyatlardan satılacak. Elde edilecek gelirin tamamı DEKEV’e bağışlanacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı