REKLAMI GEÇ

Ramazanoğlu Çameli ve Serinhisar’daydı

Ramazanoğlu Çameli ve Serinhisar’daydı

AK Parti 2. sıra milletvekili adayı Sema Ramazanoğlu, Çameli ve Serinhisar’ı ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet eden Ramazanoğlu, 1 Kasım’da Türkiye’nin yüzünü güldürecek sonuç elde edeceklerini savundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Ekim 2015 Cuma, 16:16

AK Parti milletvekili adayı Sema Ramazanoğlu, Çameli İlçe Teşkilatı’nı ziyaretinde partililer ile seçim çalışmalarını değerlendirdi. Daha sonra Kalınkoz Mahallesi’nde pazaryerindeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen, alışveriş yapan Ramazanoğlu, Çamelilerden destek istedi.

YATIRIMLAR DEVAM EDECEK
Daha sonra seçim çalışmalarına Serinhisar’da devam eden Ramazanoğlu, mahalle temsilcileri bir araya geldi. Serinhisar’ın gelişmeye ve büyümeye devam ettiğini belirten Ramazanoğlu, “Serinhisar yapılan yatırımlarla büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Vatandaşlarımızın içi rahat olsun. Serinhisar bundan sonra da hak ettiği yatırımları almaya devam edecek” dedi.

DEKADER’e ZİYARET 
Dr. Ramazanoğlu, son olarak Denizli Kadın ve Aileyi Koruma Eğitim ve Kültür Derneği’ni (DEKADER) ziyaret etti. Dernek Başkanı Sevgi Çölhan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ramazanoğlu ise, DEKADER’in kadınlara sahip çıkılması noktasında önemli bir rol üstlendiğini, bu konuda kendilerine düşen bir görev olduğunda yerine getireceklerini söyledi.

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı