REKLAMI GEÇ

Kadınlar anlaşamadı, yeniden başkan seçti

Kadınlar anlaşamadı, yeniden başkan seçti

Denizli Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi’nde Haziran ayında yapılan olağan kongrede başkan seçilen Handan Çevik’in istifası üzerine Olağanüstü Genel Kurul yapıldı ve Fatma Kılınç başkan seçildi. Kadın Meclisi’nde gelecek yıl haziran ayında tekrar kongre yapılarak yeni başkan ve yürütme kurulu üyeleri seçilecek.

/ DENİZLİHABER / 26 Aralık 2012 Çarşamba, 16:40

Kent Konseyi Kadın Meclisi’nde haziran ayında yapılan olağan genel kurulda başkanlığa Handan Çevik, yürütme kurulu üyeliklerine ise Gülnur Oymak, Seçil Tok, Ayşe Baş ve Tülay Tekin seçildi. Zamanla Başkan Handan Çevik ile yürütme kurulu üyeleri arasında görüş ayrılıkları yaşanmaya başladı. Başkan ve yürütme kurulu üyeleri arasındaki uyumsuzluk ve görüş ayrılıkları sürünce Başkan Handan Çevik istifa etti. Çevik’in istifası üzerine bugün Kent Konyesi Kadın Meclisi’nde Olağanüstü Genel Kurul yapıldı.

Ayşe Doğan’ın divan başkanlığında yapılan olağanüstü genel kurulda başkanlık için eski başkanlardan Fatma Kılınç tek aday oldu. Gizli oyla yapılan seçimlerde 63 oyun 58’ini alan Kılınç başkanlığa seçildi. Yürütme Kurulu üyeliklerine ise Ayşe Gökşin, Dr. Ayten Bahtiyar, Fedan Çığman, İlknur Aydın, Nezahat Tekin ve Nimet Gökçe seçildi.

Kadın Meclisi’nde bayrağı devraldığını söyleyen Kılınç, “Yeni dönemde çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Önceki dönemdeki arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu bir bayrak yarışıdır. Bu bayrağı en iyi şekilde temsil edip bizden sonrakilere devir edebilirsek başarımızı göstermiş oluruz. Her ay tüm üyelerimizin katılımıyla toplantılar yapıp daha çok başarılı olmak adına gayret göstereceğiz” dedi. Kadın Meclisi’nde haziran ayında olağan genel kurul yapılarak yeniden başkan ve yürütme kurulu üyeleri seçilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı