REKLAMI GEÇ

Cihan’a Cumhurbaşkanı desteği

Cihan’a Cumhurbaşkanı desteği

Ak Parti büyükşehir belediye başkan aday adayı Sezer Cihan, KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun desteğini arkasına aldı.

/ DENİZLİHABER / 23 Kasım 2013 Cumartesi, 17:14

Gaziantep Medya Platformu’nun davetlisi olarak kente gelen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Ak Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Sezer Cihan’a destek verdi. Bölgesel ve Uluslararası Markalar Ödül Töreni’ne katılmak için gelen konuk cumhurbaşkanını ağırlayanlar arasında bu kentte 9 yıl boyunca büyükşehir belediyesinde görev yapan Sezer Cihan da vardı.

Gaziantep’teki değişimi takip ettiklerini ve bu gelişmelerden son derece mutlu olduklarını belirten KKTC Cumhurbaşkanı Eroğlu, Tarihine, kültürüne ve turizmine yönelik yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey’e ve ekibine teşekkür etti.

Çalışmaları yerinde inceledi
KKTC Cumhurbaşkanı Eroğlu, 9 yıldır Tarihi Kentler Birliği Genel Sekreterliği ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı yapan Sezer Cihan ile bir süre sohbet etti. Cihan’ın Denizli’de aday adayı olduğunu öğrenen Eroğlu, başarı diledi, aday olup kazanması halinde Denizli’ye gelme sözü verdi.

Cumhurbaşkanı Eroğlu’nu ağırlamaktan büyük onur duyacaklarını belirten Cihan, “Halkımızın desteği, AK Parti yönetimimizin ve Sayın Başbakanımızın uygun görmesi halinde Denizli’yi, Türkiye’nin ve Dünyanın gözbebeği haline getirmek için var gücümüzle çalışacağız. Cumhurbaşkanı Sayın Eroğlu, Gaziantep’te yaptığımız başarılı çalışmalardan dolayı başkanımızı ve bizi tebrik etti. Ben de önce aday sonra başkan olmam halinde Sayın Eroğlu’nu Denizli’ye davet ettim. Kendilerinden bu konuda söz aldım” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
18 Mayıs 2024 Cumartesi 17 32Parçalı Bulutlu
19 Mayıs 2024 Pazar 19 31Mevzi Sağanak Yağışlı
20 Mayıs 2024 Pazartesi 20 34Az Bulutlu
21 Mayıs 2024 Salı 21 36Parçalı Bulutlu
22 Mayıs 2024 Çarşamba 20 36Az Bulutlu