REKLAMI GEÇ

Denizli gündeminden başlıklar

Denizli gündeminden başlıklar

24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla haberleri bugün sadece başlıklar halinde vereceğiz.

/ DENİZLİHABER / 24 Temmuz 2013 Çarşamba, 13:22

Sansür ve baskıya dikkat çekmek amacıyla yaptığımız özel yayın olmasaydı, bu siteden işte bu haberleri okuyacaktınız…

FİKSTÜR ÇEKİMİNE DENİZLİSPOR TEMSİLCİSİ KATILMADI
Denizli PTT 1’inci Lig’de 2013-2014 fikstürü belirlenirken, TRT’nin Boğaziçi stüdyolarında gerçekleşen çekilişte sadece Denizlispor’un temsil edilmemesi camiada tepkiye yol açtı. (DHA)

“GEZİ OLAYLARI CHP’NİN OYUNU YÜKSELTTİ”
Denizli”ye partililerle toplantı yapmak üzere gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Aytuğ Çıray, Gezi parkı eylemlerinin CHP’nin oyunu yükselttiğini söyledi.

BİLİNÇSİZ KLİMA KULANIMINA DİKKAT
Denizli Devlet Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Mehmet Beşir Türkmen, bilinçsiz klima kullanımının boyun, bel ve sırt ağrısı şikâyetlerine neden olduğunu söyledi.

YAĞIŞLAR BEREKET GETİRDİ
Denizli Ziraat Odası Başkanı Hamdi Gemici kentte birkaç gün etkili olan yağışların tarım ürünlerine olumlu etkisinin olduğunu söyledi. Gemici “Bizim için dolu ve sel afetine dönüşmedikten sonra şu dönemde gerçekleşen yağış iyi bir yağış olur” dedi.

“ÖZ VARLIĞIMIZ JEOTERMALE SAHİP ÇIKACAĞIZ”
Jeoloji Mühendisleri Odası Denizli Şube Başkanı Özer Tunçtürk, jeotermalin başkenti olarak ifade edilen Denizli’de bile, jeotermalin yeteri kadar kullanılmadığını, oda olarak jeotermalin kullanımını artırmak için çalışmalar yapacaklarını söyledi.

KOCASERT: “CİDDİ PAZARLARI KAÇIRIYORUZ”
Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert, AB VE ABD arasında imzalanan serbest ticaret anlaşmasında Türkiye ve Denizli’nin dışarıda kalmasının kayıp olduğunu belirterek, “Ciddi pazarları kaçırıyoruz” dedi.

DİREKSİYON SINAVLARINA İNCELEME
Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü Sürücü Kurslarından Sorumlu Şube Müdürü Cevdet Bulut, Denizli’de gerçekleştirilen direksiyon sınavlarında incelemelerde bulundu.

PAMUKKALE’DE KAZA: 4 YARALI
Pamukkale Beldesi Develi Köyü Kavşağı’nda meydana gelen kazada, Akköy İlçesi’nden kent merkezine giden, geçen yıl emekli olan Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanı Albay Sezai Akgün’ün kullandığı 34 BM 2515 plakalı otomobil ile aniden ana yola çıktığı ileri sürülen Yahya Nevruz yönetimindeki 34 AC 7104 plakalı otomobil çarpıştı. Kazadan yara almadan kurtulan emekli albay Akgün’ün aracında bulunan ağabeyi Selahattin Akgün, yengesi Firdevs Akgün ile diğer otomobilin sürücüsü Yahya Nevruz ve aracında bulunan Ferdi Boy yaralandı. Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

GÜVERCİNLERİ KURTARMAK İSTERKEN MANSUR KALDI
İlginç olay, Karşıyaka Mahallesi Tunalı Camii’nde meydana geldi. Camiye Kuran kursuna gelen Ferhat Cengiz, güvercinlerin merdiven ile minare boşluğunda olduğunu görünce kurtarmak için pencereyi açıp, bir demire bağlı olan hortumla sarkarak boşluğa girdi. Yalnızca pencereden girilebilen kapalı alandaki iki güvercini çıkarttıktan sonra yaklaşık üç metre yüksekliğindeki boşluktan dışarı çıkamayan Cengiz, paniğe kapılıp ağlamaya başladı. Cami görevlileri Cengiz’in kurtarılması için itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekibinden bir er, boşluğa inerek Cengiz’i halatla bağladı. Diğer itfaiye erleri de halatı yukarı çekip Cengiz’i çıkarttı.

 

GELİŞMELER BU SAYFADA…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
18 Mayıs 2024 Cumartesi 17 32Parçalı Bulutlu
19 Mayıs 2024 Pazar 19 31Mevzi Sağanak Yağışlı
20 Mayıs 2024 Pazartesi 20 34Az Bulutlu
21 Mayıs 2024 Salı 21 36Parçalı Bulutlu
22 Mayıs 2024 Çarşamba 20 36Az Bulutlu