REKLAMI GEÇ

Denizli Uğur yüzde 94 yaptı

Denizli Uğur yüzde 94 yaptı

Denizli Uğur Dershanesi ilköğretim şubesi öğrencilerinin yüzde 94’ü Denizli ve ülkedeki önemli liselere yerleşme başarısı gösterdi.

/ DENİZLİHABER / 23 Ağustos 2012 Perşembe, 17:09

2012 Seviye Belirleme Yerleştirme Sonuçları açıklandı. Denizli Uğur Dershaneleri Yöneticileri yaptığı açıklamada Uğur Dershanesi Denizli Şubesi olarak 10 yıldır üniversiteye hazırlık ve ilköğretim şubeleriyle bağımsız binalarda Denizlili öğrencilere hizmet verdiklerini belirterek, Uğur Dershanesi olarak fırsat eşitliği yaratarak en uygun koşullarda öğrencileri sınavlara hazırlık sürecinde destek olduklarına dikkat çektiler.

Dershane yöneticileri “Geçtiğimiz ay 10 tercih hakları olan 8. sınıf öğrencileri tercihlerini yaptılar. Yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla öğrencilerimizin başarıları somutlanmış oldu. Denizli Uğur Dershanesi ilköğretim şubeleri öğrencileri yüzde 94’ü Denizli’nin ve Türkiye’nin önemli liselerine yerleşme başarısı gösterdi.Öğrencilerimiz ağırlıkla Fen ve Anadolu liselerine yerleşirken, sağlık meslek ve teknik meslek liselerine de yerleşen öğrencilerimiz oldu” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı