REKLAMI GEÇ

Miniklerin okul neşesi

Miniklerin okul neşesi

Özel eğitim kurumlarının, 2014-2015 eğitim-öğretim yılına bir hafta erken başladığı, ‘Uyum Haftası’nı başarıyla tamamlandı. Program kapsamında, anaokulu, ilk ve ortaokula yeni başlayan öğrencilerini çeşitli etkinliklerle karşılayan özel okullarda ise renkli görüntüler yaşandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Eylül 2014 Cuma, 15:43

Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğünün kararları doğrultusunda uygulamaya konan Uyum Haftası Programı, Denizli genelinde okulöncesi, ilkokul ve ortaokullarda uygulandı.

Denizli’de 9 bin 550 anaokulu, 14 bin ilkokul ve 13 bin ortaokul 1. sınıf öğrencisi 1 hafta erken ders başı yaptı. Okullarda, program kapsamında öğrencilerle okul yöneticilerinin, öğretmenlerin ve okul personelinin tanıştırılması, yeni başlayacak çocukların okul ortamına geçişlerini kolaylaştırmak amacıyla bir dizi etkinlikler gerçekleştirildi.
Özel okullarda da başarıyla tamamlanan Uyum Haftası, renkli görüntülere sahne oldu.

denizli-pev

PEV’DE PAMUK ŞEKER VE LİMONATA İKRAMI
Denizli’nin köklü özel eğitim kurumlarından biri olan PEV Koleji’nde, uyum haftası renkli görüntülerle sonlandırdı. PEV’de bu yıl ilk kez ana sınıfına, ilkokul 1 ve ortaokul 1. sınıfa gidecek olan öğrencilerin eğitim öğretim yılına hazırlamak için yapılan uyum haftası çalışmalarında öğrenci ve velilere yönelik bir dizi etkinlik gerçekleştirdi.
PEV’de 250’den fazla öğrencinin yeni okulları ve sınıflarına alışması için animasyon gösterileri, sürpriz hediyeler, pamuk şeker ve limonata ikramı ile başlayan hafta başarıyla tamamlandı.

denizli-yuksekcita

YÜKSEKÇITA’DA UYUM HAFTASI
Denizli’de 2007 yılında dershane olarak eğitim hayatına başlayan ve 2013 yılında taşındıkları Şirinköy Kampüsünde, ilk ve ortaokul ile Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi olarak eğitim-öğretim hayatına devam eden Yüksekçıta Koleji, “Okula Uyum Programı” ile ders zilini bir hafta erken çalan okullardan biriydi.
Anaokulu, ilkokul ve ortaokul birinci sınıf öğrencileri için 2014-2015 Eğitim-öğretim yılı uyum haftası kapsamında okula yeni başlayan öğrenci ve velileri, çocukların sevdiği okul şarkılarıyla karşılayan Yüksekçıta Koleji, gerçekleştirdiği bir dizi etkinliklerle hem öğrencilerin hem de velileri yeni eğitim-öğretim yılına hazırladı.

denizli-final

FİNAL’DE ERKEN ÇALAN İLK ZİL
Denizli’de yeni yapılan binasında eğitime başlayan ve eğitim tecrübesini şehre taşıyan Final Eğitim Kurumları da oyunlarla ve etkinliklerle öğrencilerini karşıladı. İlk ders zilini 2014-2015 eğitim-öğretim yılı “Uyum Programı” ile bir hafta erken çalan Final Eğitim Kurumları da Okula Uyum Programı çerçevesinde düzenlediği tanışma kokteylinde öğrenci veli ve öğretmenleri bir araya getirdi.
Ayrıca, çeşitli etkinlik ve oyunlarla özellikle minik öğrencilerini okula hazırlayan Final Eğitim Kurumları, uyum sürecini renkli görüntülerle tamamlayan okullardan.

denizli-ted

İLK ÖĞRENCİLERİYLE TANIŞTI
Denizli’de bu yıl eğitim-öğretime açılan özel okullardan biri de Türk Eğitim Derneği (TED) Denizli Koleji. Okula Uyum Programı ile öğrencileri ile bir hafta erken tanışan TED Denizli Koleji, gerçekleştirdiği etkinliklerle ilk öğrencileri ile bir araya geldi. Minik öğrenciler için çeşitli oyunlar ve etkinliklerin yanısıra, velilere yönelikte de bir dizi panel ve seminerler gerçekleştiren TED Koleji, Uyum Haftası’nı renkli başarıyla tamamladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı