REKLAMI GEÇ

PEV Okulları ABD yolcusu

PEV Okulları ABD yolcusu

Her yıl düzenlenen dünyanın en büyük yaratıcılık organizasyonu olan Destination&Imagination Yarışması’na Özel PEV Okulları 6 farklı kategoride 15 takımla katıldı. PEV Hayalpevest takımı elde ettiği birincilik ile Atlanta’da düzenlenecek olan turnuvalara katılma hakkını kazandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Mart 2017 Perşembe, 11:06

Efes Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen turnuvaya Türkiye’nin çeşitli okullarından 320 takım katıldı. Tüm takımlar ana görev ve anlık görev olmak üzere iki farklı kategoride yarıştı.

Teknik, bilimsel, güzel sanatlar, doğaçlama, sosyal sorumluluk ve yapısal kategorilerinde mücadele eden Özel PEV Okulları öğrencileri, gösterdikleri performans ile beğeni topladı.

Yarışmanın sonunda yapılan ödül töreninde nefesler tutuldu. Heyecanlı bekleyiş, sonuçlar açıklandıkça yerini sevince bıraktı. Özel PEV Okulları, Destination&Imagination Türkiye 2017 Turnuva’sında E Elementary Level’da Fen Bilimleri öğretmeni Filiz Kocabaş’ın takım liderliğini yaptığı Hayalpevest takımı ile birincilik aldı ve 24-27 Mayıs tarihleri arasında Atlanta’da düzenlenecek olan turnuvalara katılma hakkını elde etti.

Özel PEV Okulları Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Mehmet Meder, turnuvaya son beş yıldır, giderek artan bir sayıyla katılım gösterdiklerini belirterek, bu turnuvaların öğrencilere kazandırmak istedikleri yaşam becerilerini sağlama yönündeki katkısının çok büyük olduğunu ifade etti.

Ekip çalışması, iş birliği, dayanışma, karar alma, yaratıcılık, özgüven gibi pek çok alanda kendilerini geliştirme fırsatı bulan öğrencilerin süreçteki kazanımlarının kendileri için öncelikli olduğunu ifade eden Prof. Dr. Meder, turnuvada görev alan ve PEV Okulları’nı en iyi şekilde temsil eden tüm öğretmen ve öğrencileri kutladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı