REKLAMI GEÇ

PEV’de 23 Nisan coşkusu

PEV’de 23 Nisan coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Özel PEV Okulları’nda coşkuyla kutlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Nisan 2017 Pazar, 10:49

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Özel Pamukkale Eğitim Vakfı (PEV) Okulları’nda coşkuyla kutlandı. “Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir” diyen, cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün TBMM’in açılışı anısına tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı dolu dolu bir etkinlik programı ile kutlayan PEV Okulları, bir haftaya yayılan programında birçok sanat, spor, kültür, eğlence etkinliğinde bulundu.

Çeşitli şarkılarla ve ikramlarla öğrencilerini karşılayan PEV, İzmir Marşı ile 23 Nisan Çocuk Bayramı’nı başlattı. Bahçeye kurulan çeşitli istasyonlarla renklenen programda resim ve müzik gibi performans atölyeleri ile Zumba gibi gösteri etkinlikleri de yer aldı.

Ayrıca 20 Nisan’da bahçede mangal etkinliği düzenlendi ve öğrenciler şarkılar eşliğinde öğle yemeklerini bahçede yediler.

Bunların yanında koordinasyon parkuru, eğitsel oyunlar, resim sergisi, müzik etkinlikleri ve Korolar Festivali’nde temsil gibi birçok etkinliği kapsayan program 23 Nisan töreniyle taçlandırıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı