REKLAMI GEÇ

DENİZLİLİ KULAÇLARA 10 MADALYA

DENİZLİLİ KULAÇLARA 10 MADALYA

İstanbul’daki Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası’nda toplam 10 madalya alan PAÜ Yüzme Spor Kulübü önemli bir başarının altına imza attı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Aralık 2014 Perşembe, 10:58

Türkiye Yüzme Federasyonu’nun bu yıl Fahiman Akdağ anasına gerçekleştirdiği Türkiye Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası tamamlandı. İstanbul’da federasyonunu Tozkoparan Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirilen şampiyonaya Denizli adına PAÜ Yüzme Spor Kulübü damga vurdu. 

5 gün süren şampiyonada açık yaş erkeklerde Galatasaray bayanlarda ise Fenerbahçe şampiyon olurken 78 Türkiye rekoru kırıldı.

5 TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU
Şampiyonada Denizli’yi temsil eden PAÜ Yüzme Spor Kulübü sporcuları 5 Türkiye şampiyonluğuna imza atarak branşlarında Denizli’de görülmemiş sayıda madalyanın sahibi oldu. PAÜ Yüzme Spor Kulübü yüzücüleri 3 Türkiye ikinciliği 2 de üçüncülük elde etti.
Başantrenör Bayram Yalçınkaya ve antrenör Fatma Bayırcı nezaretinde turnuvada boy gösteren PAÜ Yüzme Spor Kulübü, Mehmet Kaan Neşiray, Hakan Demir, İbrahim Berkan Çeviş, Doğukan Tunceroğlu, Gözde Aleyna, Onur Şahin ve Baturalp Ünlü ile madalya kovaladı. Berkan Çeviş ve Doğukan Tunceroğlu gösterdikleri başarı ile milli takıma girme hakkı kazandı.

BERKAN ÇEVİŞ 5 MADALYA ALDI
15-16 yaş grubunda mücadele eden Berkan Çeviş katıldığı 5 yarıştan da boş dönmedi. 200 metre sırt ve 200 metre serbest yarışlarda iki Türkiye şampiyonluğu elde eden Çeviş 100 metre sırt ve 100 metre serbestte de gümüş madalyanın sahibi oldu. 400 metre serbest yarışlarında Türkiye üçüncüsü olan sporcu büyük bir başarının altına imza attı.

DOĞUKAN VE BATURALP TÜRKİYE ŞAMPİYONU
15-16 yaş grubunda yarışan Doğukan Tunceroğlu 100 metre ve 200 metre kurbağa yarışlarında tüm rakiplerini geride bırakarak iki Türkiye şampiyonluğu elde etti. İlk kez önemli bir şampiyonada boş gösteren ve 13 yaş grubunda mücadele eden Baturalp Ünlü ise 400 metre serbestte Türkiye şampiyonu olurken 200 metre serbestte ikinci, 400 metre karışıkta üçüncü ve 100 metre karışıkta ise dördüncü olarak madalya aldı.

MEHMET VE HAKAN DA BOŞ GELMEDİ
PAÜ Yüzme Spor Kulübü adına 17 yaş grubunda yarışan Mehmet Kaan Neşiray 1500 metre serbestte Türkiye beşinciliğine imza atarken 200 metre kelebek yarışında ise Türkiye yedincisi oldu. 18 yaş grubunda yarışan Hakan Demir ise 50 ve 100 metre kelebek yarışında altıncı 100 metre karışıkta yedinci oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı