REKLAMI GEÇ

İlci ve Demirbaş PEV’in gururu oldu

İlci ve Demirbaş PEV’in gururu oldu

Türkiye Triatlon Federasyonu tarafından düzenlenen ve Pamukkale Üniversitesi Spor Merkezi’nde yapılan Türkiye Aquatlon yarışmasına katılan Özel PEV Okulları 7. Sınf öğrencisi Gözde Aleyna İlci, Türkiye 2.’si, İlayda Demirbaş ise Bedensel Engelliler Yüzme Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Kasım 2014 Perşembe, 13:04

Türkiye’de bu yıl ilk defa, Yıldız Erkekler, Yıldız Bayanlar, Genç Erkekler, Genç Bayanlar, Elit Erkekler, Elit Bayanlar kategorilerinde gerçekleştirilen Türkiye Aquatlan Yarışması’na 130 sporcu katıldı. Müsabakaya katılan 130 sporcunun, 2 bin 750 metre yüzdüğü ve 15 kilometre koştuğu bu yarışmada Özel PEV Okulları 7. Sınıf öğrencisi Gözde Aleyna İlci, 2. oldu.

Diğer taraftan 12-13 Nisan 2014 tarihlerinde düzenlenen 250 sporcunun katıldığı Bedensel Engelliler Yüzme Türkiye Şampiyonası’nda 50 m serbest, 100 m serbest, 400 m serbest, 100 m sırtüstü yarışlarında birinci olarak Türkiye Şampiyonu olan İlayda Demirbaş, 2. Uluslararası Bedensel Engelliler Yüzme Eğitim Kampı’nda da tüm kategorilerde ilk üçe girerek başarısının tesadüf olmadığını ispatladı.

Sırbistan, Bulgaristan, Yunanistan, Hırvatistan, Belçika, Malta, Slovenya ve Karadağ olmak üzere 9 ayrı ülkeden 150 Sporcu, 25 Antrenör, 20 Üniversitenin Öğretim Üyeleri ile spor camiasının önemli isimlerinin katıldığı 2. Uluslararası Bedensel Engelliler Yüzme Eğitim Kampı’nda, 50 m Kelebekte birinci, 50 m Sırtüstünde üçüncü, 50 m Kurbağalamada ikinci, 50 m Serbestte ise üçüncülük ödülü alan İlayda Demirbaş’ın en büyük hayali milli forma giyerek uluslararası yarışmalarda ülkemizi temsil etmek.

Özel PEV Okulları Kurucu Temsilcisi Mehmet Meder kendilerine büyük gurur yaşatan Özel PEV Okulları’nın başarılı sporcuları Gözde Aleyna İlci ve İlayda Demirbaş’ başarılarından dolayı kutladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı