REKLAMI GEÇ

İngiliz yazar PEV öğrencileriyle buluştu

İngiliz yazar PEV öğrencileriyle buluştu

Özel PEV Okulları Türkçe zümresinin davetlisi olarak Denizli’ye gelen İngiliz Yazar Roger Norman, öğrenciler ile buluştu. Söyleşi düzenleyen, kitaplarını imzalayan yazara öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Mayıs 2016 Çarşamba, 10:36

Özel PEV Okulları, öğrencileri önemli isimler ile bir araya getirmeye devam ediyor. Kitapları birçok dile çevrilen İngiliz Yazar Roger Norman, PEV Okulları’nın son konuğuydu. Türkçeye çevrilen “Kırmızı Zar”, ve “Ağaç Zamanı” kitaplarıyla ülkemizde de yoğun ilgi gören İngiliz Yazar Roger Norman, öğrencilerle söyleşi gerçekleştirdi, kitaplarını imzaladı.

Denizli’ye ilk gelişi olduğunu belirten yazar, kenti küçük ve sevimli bulduğunu belirtti. Çınar Meydanı’nda yer alan Atatürk heykelini ve şehir esnafının cana yakınlığını beğendiğini ifade eden Norman, güncel birçok konuya dair yorumlarını da dile getirdi. Birleşmiş Milletler çalışanı olarak çok fazla ülke gezdiğini belirten İngiliz Yazar, Türk misafirperverliğinin ve yemeklerinin dünyada bir eşinin olmadığını vurguladı.

PEV Kolejinin DOÇEV aracılığıyla kendi adına fidan bağışında bulunduğunu öğrenen Norman, hobi olarak sebze/meyve yetiştirdiğini ve bu hediyenin kendisini çok mutlu ettiğini söyledi. Yazar Özel PEV Okulları yetkilileri tarafından Denizli bornozu ve Buldan bezinden yapılan peştamal hediye edildi.

denizli-pev-ingiliz-yazar-roger-norman-1

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı