REKLAMI GEÇ

Kayhan Karlı’dan PEV Ailesi’ne tavsiye

Kayhan Karlı’dan PEV Ailesi’ne tavsiye

Özel PEV Okulları, Eğitimci-Yazar Kayhan Karlı’yı velileri ile bir araya getirdi. “Zamane Çocuklarına Anne Baba Olmak” isimli seminerde konuşan Karlı; yeni nesil öğrencilerin taşıdığı özellikler, yeni eğitim ortamları, teknolojik gelişmeler ve öğrenmeye dair dikkat çeken verilere ve yeni bilgileri anlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Aralık 2016 Cuma, 13:41

Özel PEV Okulları alanlarının uzmanları ile velileri buluşturduğu seminerleri sürdürüyor. PEV’in son konuğu Eğitimci-Yazar Kayhan Karlı oldu.

“Zamane Çocuklarına Anne Baba Olmak” isimli seminerde PEV velileri ile bir araya gelen Karlı, evde eğitim faaliyetleri düzenleme, okuma çalışmaları yapma, öğrencilerin mesleki gelişimleri, liderlik ve örnek davranışlar sergileme gibi konularda bilgiler aktardı.

Zaman zaman velilere de sorular yönelten Karlı, çocuklarıyla en son ne zaman bir komedi filmi izlediklerini ve karşılıklı kahkaha atabildiklerini sordu. Yaklaşık bir buçuk saat süren keyifli ve verimli seminerin ardından soru cevap bölümüne geçildi. Karlı, velilerden gelen soruları yanıtladı.

Özel PEV Okulları Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Mehmet Meder, seminerin sonunda Karlı’ya çiçek sundu, katkılarından dolayı teşekkür etti. Kendisinin de bir veli olduğunu ifade eden Prof. DR. Mehmet Meder, veli olmanın gerçekten çok zor bir şey olduğunu, bunun fedakarlıktan ziyade sorumluluk gerektirdiğini kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı