REKLAMI GEÇ

PEV’DEN ÖDÜLLÜ MATEMATİK YARIŞMASI

PEV’DEN ÖDÜLLÜ MATEMATİK YARIŞMASI

Özel PEV Okulları, Denizli Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı devlet ve özel tüm okullarda öğrenim gören 6,7,8.sınıflara yönelik il genelinde Matematik yarışması düzenliyor. Yarışmaya katılmak isteyen öğrenciler başvurularını,16 Mayıs 2014 tarihine kadar www.pevkolej.com/matematik adresinden yapabilecek.

/ DENİZLİHABER / 28 Mart 2014 Cuma, 09:42

Özel PEV Okulları, öğrencilerde matematik bilincini geliştirmek ve matematiği sevdirmek amacıyla düzenlenen yarışmaya, Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm devlet ve özel okullarda öğrenim gören 6,7, ve 8’nci sınıf öğrencileri katılabilecek.

Son başvuru tarihinin 16 Mayıs 2014 olarak açıklayan Özel PEV Okulları Amiroğlu Fen Lisesi ve Anadolu Lisesi Müdürü Pelin Yerebakan Sızlı, yarışma sonunda dereceğe giren öğrencilerin çeşitli hediyelerle ödüllendireceğini duyurdu.

Yarışmaya katılmak isteyen öğrencilerin, www.pevkolej.com/matematik adresinden başvurularını yapabileceklerini de vurgulayan Sızlı,“Yapılan yarışma ile öğrencilerde matematik bilincini geliştirmeyi, matematiği sevdirmeyi ve gençlerde matematiksel düşünme yeteneğini artırmayı hedeflenmektedir.”
Birinciye tablet bilgisayar, ikinciye fotoğraf makinesi ve üçüncüye taşınabilir bellek ödülü verilecek olan yarışmada ilk 10’a giren öğrencilere ise PEV Liselerini tercih etmeleri halinde % 30 indirimli okuma hakkı verilecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı