REKLAMI GEÇ

Özel PEV Okulları ABD yolcusu

Özel PEV Okulları ABD yolcusu

Özel Denizli PEV Okulları öğrencileri, Kuşadası Efes Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Destination Imagination elemelerinde önemli başarılar elde etti, ABD’ye gitme hakkı kazandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Şubat 2018 Perşembe, 14:59

Dünyanın en büyük yaratıcılık, takım çalışması ve çözüm geliştirme organizasyonu olan Destination Imagination’ın (DI) Türkiye elemeleri Kuşadası Efes Kongre ve Kültür Merkezi’nde büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

Dünyada 30 farklı ülkede temsilcilikleri bulunan, kâr amacı gütmeyen Destination Imagination’ın 2018 Türkiye Ulusal Turnuvası’na Türkiye’nin seçkin okullarından binlerce öğrenci katıldı.

PEV Okulları uzun soluklu bir çalışma sürecinin ardından farklı kategorilerde katıldığı turnuvadan her yıl olduğu gibi bu yıl da başarılarla döndü.

PEV takımlarından “PEV DRAGONS” mühendislik kategorisinde Türkiye 3.sü olurken, “Magic of Disney” takımı ise güzel sanatlar kategorisinde Türkiye 2.liğini elde ederek Amerika’nın Tennessee eyaletinde gerçekleşecek olan “Global Final”a gitmeye hak kazandı.

Bilim, teknoloji, mühendislik, matematik, güzel sanatlar ve doğaçlama alanlarında yaratıcılıklarını kullanarak, problemleri çözme konusunda iletişim becerilerini kanıtlayan PEV öğrencileri, bu yıl dört gün süren organizasyonda turnuvaların yanı sıra gün boyunca çeşitli oyun ve etkinliklerle çok keyifli saatler geçirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı