REKLAMI GEÇ

Özel PEV Okulları’nda ilk ders zili çaldı

Özel PEV Okulları’nda ilk ders zili çaldı

Denizli’de 2019-2020 Eğitim-Öğretim dönemi törenlerle başladı. İlk ders zili, Özel PEV Okulları’nda sabah saatlerinde gerçekleştirilen törenin ardından çaldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Eylül 2019 Pazartesi, 14:07

Özel PEV Okulları, 2019-2020 Eğitim-Öğretim dönemine görkemli bir giriş yaptı. İlk ders zili çalmadan önce okulda tören düzenlendi. Törene, Kurucu Temsilcisi ve Pamukkale Eğitim Vakfı Başkanı Prof. Dr. Hasan Kazdağlı, Vakıf Yönetim Kurul Üyeleri, Özel PEV Okulları Genel Müdürü Pınar Kaya, idareciler, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı.

Sınıf Öğretmeni Bilge Bilgi Eryiğit’in sunumunu gerçekleştirdiği tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesiyle başladı.

PINAR KAYA: “HER ŞEY İNSANI SEVMEKLE BAŞLAR”
Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Özel PEV Okulları Genel Müdürü Pınar Kaya yaptı, PEV Okulları’nın insanın en değerli varlık, sevginin en hünerli güç, bilginin en yenilmez kuvvet, emeğin en yüce değer, eğitimin en vazgeçilmez hizmet olduğuna inandığını, her şeyin insanı sevmekle başladığının bilincinde olduğunu söyledi.

Öğrencilerine seslenen Kaya, “Şu an ikinci yuvanızdasınız. Burada saatler, günler, yıllar çabucak gelip geçecek. Önemli olan, bu zaman dilimini en güzel ve en verimli şekildi değerlendirmektir. Sizlerin başarısı, sadece okulumuzun değil, ülkemizin de başarısı olacaktır. Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan ilerleyen geleceğin özgür ve kalkınmış Türkiye’sini sizler yaratacaksınız” dedi.

PROF. DR. HASAN KAZDAĞLI: “OKULLARIMIZ MODEL HALİNE GELDİ”
Pamukkale Eğitim Vakfı Başkanı, Özel PEV Okulları Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Hasan Kazdağlı ise, 25 yıl önce bir sevda ve gelecek vizyonu ile kurulan PEV Okulları’nın ilkel ive kararlı çizgisiyle Denizli’nin en saygın eğitim kurumu düzeyine ulaştığını söyledi.

Prof. Dr. Kazdağlı, “PEV Okulları’nda üretken, yeniliklere açık, özgüveni yüksek, dünyanın her yerinde kendini kabul ettirebilecek çağdaş bireyler yetiştirme vizyonumuza uygun eğitim anlayışımızla çalışarak, bu yıl da ülkemize ve gençlerimize hizmet etmeyi kararlılıkla sürdüreceğiz. Tüm kalbimizle inanıyoruz ki, özellikle ilköğretim ve lise düzeyinde verilen nitelikli eğitim, Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün bize çok doğru bir şekilde gösterdiği ‘çağdaş uygarlık düzeyine ulaşmak’ hedefine uzanmanın en doğru ve en iyi yoludur” dedi.

PEV Okulları’nın içinde çok özel hikayeler, eşsiz sadakat duygusu ve köklü gelenekler barındıran zengin bir geçmişe sahip olduğun anlatan Prof. Dr. Hasan Kazdağlı, “Bu bakımdan okullarımız, her geçen gün kendini yenileyerek eğitim kalitesi ve çalışma modeliyle ilimiz ve hatta bölgemiz için birer model haline gelmiştir. Bizim için her öğrenci önemlidir ve hepsinin öğrenmenin zevkini yaşayacakları kalıcı etkilere sahip bir öğrenme modeli ile hayata hazırlanması öncelik verdiğimiz temel husustur” dedi.

İLK DERS ZİLİ ÇALDI
Konuşmaların ardından Özel PEV Okulları’nda ilk ders zili 5. sınıf öğrencisi Ahmet Öz tarafından çalındı, 2019-2020 Eğitim-Öğretim dönemi başladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı