REKLAMI GEÇ

Özel PEV Okulları’nda mezuniyet sevinci

Özel PEV Okulları’nda mezuniyet sevinci

Özel PEV Okulları’nda mezuniyet sevinci yaşandı. Ortaokul bölümünün 19’uncu, Özel PEV Amiroğlu Fen Lisesi’nin 3’üncü dönem mezunlarını verdiği tören renkli geçerken, keplerini havaya fırlatan öğrenciler yeni bir döneme “merhaba” dedi.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 1 Haziran 2016 Çarşamba, 14:16

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hasan Kasapoğlu Kültür Merkezi’nde düzenlenen 2015-2016 eğitim öğretim mezuniyet törenine Pamukkale Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan, Özel PEV Okulları Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Mehmet Meder, okul yönetimi, Pamukkale Eğitim Vakfı üyeleri ve veliler katıldı.

denizli-ozel-pev-okullarinda-mezuniyet-sevinci-3

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından konuşan Özel PEV Oraokulu Müdürü Pınar Kaya, “Bugün PEV Ailesi olarak 19. dönem mezunlarımızı uğurlamanın heyecanı ve gururu içindeyiz. Okula attığınız ilk adımdan itibaren çocuklarınız, çocuklarımız oldu. Hayalleriniz de hayallerimiz. Ailemiz her geçen gün büyüyor. Başarılarımız artarken, Atatürk devrimlerine bağlı özgür düşünen, vicdanlı, akılcı bireyler yetiştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İnanıyoruz ki, bizi güzel günlere, güneşli günlere gençlerimiz ulaştıracak. Sanatın, bilimin ışığında rengarenk açan çiçeklerimiz olacak onlar. Umudu, sevgiyi ve barışı yayacaklar. Sevgili öğrenciler hayal etmekten vazgeçmeyin” dedi.

denizli-ozel-pev-okullarinda-mezuniyet-sevinci-2

Öğrencilere yeni hayatlarına dimdik durmalarını ve kararlı olmaları tavsiyesi veren Özel PEV Amiroğlu Fen Lisesi Müdürü Pelin Yerebakan Sızlı, ise, “Bugünden sonra yaşamınızda yeni sayfalar açılacak. Seçtiğiniz yolda sağlam adımlarla dimdik yürüyün. Kendiniz aileniz ve insanlar için tasarladıklarınızı ertelemeyin. Bu süreçte daha büyük yükler binecek omuzlarınıza ama korkmayın. Omuzlarınız yük aldıkça güçlenecek. Her başlangıçta azimli ve kararlı olursanız mutluluk ve başarı olması gereken anlarda hayatınızı taçlandıracaktır” diye konuştu

Amerika’dan yepyeni projelerle döndüklerini söyleyen Özel PEV Okulları Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Mehmet Meder de, PEV’in sürekli kendini güncelleyen vizyonuyla eğitim alanında öncül uygulamalarla örnek okul olmaya devam edeceğini söyledi.

denizli-ozel-pev-okullarinda-mezuniyet-sevinci-4

Prof. Dr. Meder, mezun olan öğrencilere “Özel PEV Okulları’nda geçen yıllarınızın size her anlamda çok şey kazandırdığına inanıyorum. Öğretmenlerimiz sizi sadece akademik yönden geliştirmeyip her açıdan hayata hazırlamaya çalıştılar. Ayakları yere sağlam basan kişilik sahibi, çağdaş ve Atatürkçü olarak yetişmenizde öğretmenlerimizin emeği çok büyük. Hepinizin çok iyi yerlerde olacağınıza inanıyorum. Önümüzdeki dönemde tüm hedeflere ulaşmanızı diliyorum” diye seslendi.

denizli-ozel-pev-okullarinda-mezuniyet-sevinci-1

Konuşmaların ardından, Özel PEV Ortaokulu 2016 yılı mezunları birincisi Yaren Karadağ, ikinci Almira Kocamaz, üçüncü Selin Sağlam ve Özel PEV Amiroğlu Fen Lisesi 2016 yılı mezunları biricisi Merve Su Kayaş, ikinci Nazmiye Sena Arıkan, üçüncü İrem Eke’ye belgeleri ile plaket verildi.

denizli-ozel-pev-okullarinda-mezuniyet-sevinci-5

Özel PEV Ortaokulu birincisi Yaren Karadağ ve Özel PEV Amiroğlu Fen Lisesi birincisi Merve Su Kayaş yaş kütüğüne plaket çaktı. Tören, bayrak ve flama devir ve tesliminin ardından, mezun olan öğrencilerin kep atmasıyla son buldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı