REKLAMI GEÇ

Özel PEV Okulları’ndan Kibritçi Kız Müzikali

Özel PEV Okulları’ndan Kibritçi Kız Müzikali

Özel PEV Okulları, yine muhteşem bir gösteriye imza attı. Okul öğrencilerinin hazırladığı Kibritçi Kız Müzikali sahnelendi, salonu dolduran davetliler tarafından ayakta alkışlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Mayıs 2019 Pazar, 13:10

Öğrencilerine verdiği akademik eğitimin yanı sıra gerçekleştirdiği sosyal ve kültürel etkinlikler ile de adından sıklıkla söz ettiren Özel PEV Okulları yine muhteşem bir gösteriye imza attı.

Okul öğrencilerinin yoğun bir hazırlık döneminin ardından sahneye hazır hale getirdiği Kibritçi Kız Müzikali, Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Müzikal öncesi nesli tükenen hayvanlara dikkat çekmek amacıyla okul öğrencileri tarafından yapılan resimler, “Doğa ve insan” temalı sergi ile davetlilerin beğenisine sunuldu.

Sergi ve kokteylin ardından müzikale geçildi. Davetliler Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’ni doldururken, müzikali Pamukkale Eğitim Vakfı Başkanı Prof. Dr. Hasan Kazdağlı ve Pamukkale Eğitim Vakfı Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Mehmet Meder de izledi.

Muhteşem sahne dekoru, titizlikle hazırlanan kostümler ve yıllardır büyük beğeni alan konusuyla Kibritçi Kız Müzikali’ni sahneleyen öğrenciler sergiledikleri performansla büyük alkış topladı.

Gösterinin sonunda Prof. Dr. Kazdağlı ve Prof. Dr. Meder müzikalde rol alan öğrenciler ile emek veren öğretmenlere çiçek sundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı