REKLAMI GEÇ

Özel PEV Okulları’nın gurur gecesi

Özel PEV Okulları’nın gurur gecesi

Özel PEV Okulları’nın Amiroğlu Fen Lisesi, Anadolu Lisesi ve ortaokulundan mezun olan öğrenciler için mezuniyet töreni düzenlendi. Mezunlar törende belgelerini aldı, gecenin finalinde ise kep fırlatarak büyük bir coşku yaşadı, büyük PEV Ailesi’nin mutluluğu görülmeye değerdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Mayıs 2019 Perşembe, 15:45

Özel PEV Okulları’nın mezuniyet töreni Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Özel PEV Ortaokulu 22. dönem, Özel PEV Anadolu Lisesi 3. dönem, Özel PEV Amiroğlu Fen Lisesi ise 6. dönem mezunlarını verdi.

Kokteyl ile başlayan törene Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan, Pamukkale Eğitim Vakfı Başkanı Prof. Dr. Hasan Kazdağlı, Pamukkale Eğitim Vakfı Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Mehmet Meder, çok sayıda vakıf üyesi, öğretmenler ve davetliler katıldı.
Mezuniyet coşkusu müzik eşliğinde öğrencilerin yerlerini almalarıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam eden törende açılış konuşmasını Genel Müdür Pınar Kaya yaptı. Kaya, gençlere olan ümidini ve Atatürk Türkiye’sine olan inancını dile getirdi.

Pamukkale Eğitim Vakfı Başkanı Prof. Dr. Hasan Kazdağlı ise 25 yıl önce kurulan PEV ailesinin bugün uluslararası başarılara imza atan bir kurum olduğunu vurguladı.

Kazdağlı, “Okulumuzun eğitim kadrosu özenle seçildi. Her zaman daha iyiye gitmek için çalışan kadromuzun, uyguladığımız farklı eğitim modeline sonuna kadar sahip çıkan ve destek veren velilerimiz bu başarının en büyük mimarlarıdır” dedi.
ORTAOKULUN BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ
Yapılan konuşmaların ardından dereceye giren öğrenciler ilan edildi ve başarı belgeleri ile plaketleri verildi.
Özel PEV Ortaokulu üçüncüsü Zeynep Yakıt, belgesini ve plaketini Vakıf Başkanı Prof. Dr. Hasan Kazdağlı’dan aldı.

Okulu ikincilikle bitiren Birol Ege Öztekin’e de plaket ile belgesini Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan verdi.

Özel PEV Ortaokulu birincisi Özgür Etyemez, önce yaş kütüğüne plaket çaktı, ardından da okul flamasını 7. sınıflar birincisi Yağmur Söğüt’e teslim etti. Etyemez, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın elinden başarı belgesi ile plaketini aldı.
Başarılı öğrenci Özgür Etyemez, mezunlar adına davetlilere seslendi.
ANADOLU LİSESİ’NİN DERECELİ ÖĞRENCİLERİ
Ortaokulun ardından Özel PEV Anadolu Lisesi’nin başarılı öğrencileri ödüllendirildi. Lise üçüncüsü Buse Deda, başarı belgesi ve plaketini Vakıf Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Aygören’den aldı.
İkinci olan Ahmet Kayra Öztoprak’a ise başarı belgesi ile plaketini Vakıf Yönetim Kurul Üyesi İsmail İyilikçi verdi.
Özel PEV Anadolu Lisesi’nin birincisi Melisa Gölcük oldu. Gölcük, önce yaş kütüğüne plaket çaktı, ardından da okul flamasını 11. sınıflar birincisi Müşerref Rana Aktaş’a teslim etti.

Melisa Gölcük, daha sonra başarı belgesi ve plaketini Okul Müdürü Tortop’tan aldı, mezunlar adına konuşmasını gerçekleştirdi.

AMİROĞLU FEN LİSESİ’NİN BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ
Törende son olarak Amiroğlu Fen Lisesi’nin başarılı öğrencileri ödüllendirildi. Okul üçüncüsü Mine Topal, başarı belgesi ve plaketini Okul Müdürü Hanife Kara’dan aldı.
Okulu ikincilikle bitiren Dila Limoncu’ya ise plaketini ve başarı belgesini PEV Okulları Genel Müdürü Pınar Kaya verdi.
Amiroğlu Fen Lisesi’nin birincilikle bitiren Türkan Aşık alkışlar arasında önce yaş kütüğüne plaket çaktı, ardından da okul flamasını 11. sınıflar birincisi Nihansu Kuru’ya teslim etti.
Başarı belgesi ve plaketini Özel PEV Okulları Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Mehmet Meder’in elinden alan Türkan Aşık, mezunlar adına konuştu.
Başarılı öğrencilerin ödüllendirilmesinin ardından tüm mezunlara sırasıyla başarı belgelerinin verilmesi törenine geçildi.
Önce ortaokul mezunlarının belgelerini aldığı tören, Anadolu Lisesi ve Amiroğlu Fen Lisesi öğrencileriyle devam etti.
BAŞKAN ZOLAN’IN MUTLULUĞU
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Özel PEV Amiroğlu Fen Lisesi’nden mezun olan kızı Ceyda Zolan’a başarı belgesini verdi, büyük gurur yaşadı.
Tören; öğrencilerin kep fırlatmalarıyla, marşlar söyleyerek arkadaşlarıyla kucaklaşmalarıyla ve öğretmenleriyle vedalaşmalarıyla sonlandı.
Mezuniyeti değerlendiren Pamukkale Eğitim Vakfı Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Mehmet Meder, PEV Koleji olarak her geçen yılda çok daha güzel deneyimler elde ettiklerini belirterek, geride bıraktıkları çeyrek asırda mezun ettikleri her öğrenciyle gurur duyduklarını söyledi. Prof. Dr. Meder, bu dönem mezunlarının da çok iyi yerlere gelerek çağdaş Atatürk Türkiye’sinde yerlerini alacaklarından emin olduklarını vurguladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı