REKLAMI GEÇ

Özel PEV Okulları’nın mezuniyet coşkusu

Özel PEV Okulları’nın mezuniyet coşkusu

Özel PEV Okulları’nın Fen Lisesi, Anadolu Lisesi ve ortaokulundan mezun olan 154 öğrenci için tören düzenlendi. Mezunlar törende belgelerini aldı, gecenin finalinde ise kep fırlatarak büyük bir coşku yaşadı. Törende, büyük PEV Ailesi’nin mutluluğu görülmeye değerdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Mayıs 2018 Perşembe, 13:09

Özel PEV Okulları’nın EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen mezuniyet töreni kokteyl ile başladı.

Mezuniyet coşkusu tüm mezunların alkışlar arasında salona alınmasıyla başladı.

“HEVES VE HEYECANINIZI KAYBETMEYİN”
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından Genel Müdür Pınar Kaya davetlilere seslendi.

Kaya, “Bugün çocuklarımızı umuda yolcu etmek, içten bir iyi yolculuklar demek için bir araya geldik. Bizler çocuklarımızla, Mustafa Kemal’in izinde, tek bir doğrunun olmadığı, farklılıkların zenginliğine inandığımız, anlamlı ve güzel bir yolculuk yaptık. Bu yolculukta onların sadece bilgiyi öğrenen değil, yaşadıkları toplumu tanıyan, çevresel sorunlara karşı duyarlı ve evrensel değerlerle donatılmış bireyler olmalarını amaçladık. Attığımız her adımda onlardan güç aldık. İnanın, onların dünyaları çok aydınlık” dedi.

Konuşmasında mezun öğrencilere de seslenen Pınar Kaya, “Hayatta ne ile karşılaşırsanız karşılaşın heves ve heyecanınızı kaybetmeyin. İnsanları sevin, adil ve cömert olun. Merak etmekten, sanata tutunmaktan ve haksızlıklar karşısında sesinizi yükseltmekten asla vazgeçmeyin. Tüm dünyanın sizin gibi cesaretli, özgür düşünen, duyarlı ve iyi insanlara ihtiyacı var” diye konuştu.

“SİZLERE GÜVENİMİZ TAM”
Genel Müdür Pınar Kaya’nın konuşmasının ardından bu kez sahneye Pamukkale Eğitim Vakfı Başkanı Prof. Dr. Hasan Kazdağlı çıktı.

38 fen, 23 Anadolu Lisesi ve 93 8. sınıf olmak üzere 154 öğrencilerini büyük bir gururla mezun ettiklerini belirten Kazdağlı, “Ulusça geleceğimizin aydınlık yüzü olan pırıl pırıl gençleri bu günlere getirmekte emeği olan PEV Okulları’nın yönetim kadrosuna ve değerli öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Atatürk Türkiye’sine ve geleceğin mimarı olacak gençlere güvenlerinin tam olduğun belirten Kazdağlı, “Siz, ülkemizin ve milletimizin aydınlık yüzüsünüz. Biliyoruz ki bu daha bir başlangıç. Her ne kadar öğretmenlerinize ve ailelerinize sizlere olan katkılarından dolayı minnettar olsak da şüphesiz, sizler kendi çaba ve alın terinizle bu günlere geldiniz. Ulaştığınız bu nokta ile ne kadar mutlu olsanız, övünseniz hakkınızdır” diye konuştu.

ÖĞRENCİLERE ÖDÜL
Konuşmaların ardından başarılı öğrencilerin ödüllendirilmesine geçildi.

8. sınıflar birincisi Ece Göksu yaş kütüğüne plaket çaktı, ardından da okul flamasını 7. sınıflar birincisi Özgür Etyemez’e teslim etti. Ece Göksu’ya ödülünü ve plaketini Pamukkale Eğitim Vakfı Başkanı Prof. Dr. Hasan Kazdağlı verdi.

Ece Göksu, ödülünü almasının ardından da mezunlar adına davetlilere seslendi.

ANADOLU LİSESİ ÖDÜLÜ
Özel PEV Okulları Anadolu Lisesi’nin birincisi Derin Güvenir de önce yaş kütüğüne plaket çaktı, ardından da okul flamasını 11. sınıflar birincisi Melisa Gölcük’e devretti.

Derin Güvenir başarı belgesi ve plaketini Genel Müdür Pınar Kaya’nın elinden aldı, ardından da mezunlar adına konuşma yaptı.

FEN LİSESİ ÖDÜLÜ
Özel PEV Amiroğlu Fen Lisesi’nin 2018 yılı mezunlar birincisi Kutay Sazak da diğer birinci arkadaşları gibi önce yaş kütüğüne plaket çaktı, ardından da okul flamasını 11. sınıflar birincisi Türkan Aşık’a devretti.

Ödülünü ve plaketini Pamukkale Eğitim Vakfı Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Mehmet Meder’in elinden alan Kutay Sazak, davetlilere seslendi.

TÜM MEZUNLARA BAŞARI BELGELERİ VERİLDİ
Dereceli öğrencilerin ödüllendirilmesinin ardından sıra tüm mezunların başarı belgelerinin verilmesine geldi. 8. sınıflardan başlamak üzere Anadolu ve Fen Liselerinin 154 mezunu tek tek sahneye davet edildi, başarı belgeleri verildi.

BEKLENEN AN GELDİ
Mezuniyet töreninin sonunda beklenen an geldi, tüm mezunlar geri sayımın ardından kep fırlatarak, mezuniyet ritüelini büyük bir coşkuyla tamamladı.

Öğrenciler keplerini fırlatırken, ailelerinin mutluluğu ve heyecanı görülmeye değerdi.

Mezuniyet töreni, öğrencilerin mutluluklarını aileleri, öğretmenleri ve arkadaşlarıyla paylaşmalarıyla tamamlandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı