REKLAMI GEÇ

PEV öğrencileri ABD yolcusu

PEV öğrencileri ABD yolcusu

Özel PEV Okulları, Efes’te gerçekleştirilen Destination Imagination Yarışması’nda önemli dereceler elde etti. Fen Bilgisi öğretmeni Özlem Yeniyol Akşit’in takım liderliğini yaptığı PEVapeche grubu, B Elementary Level’da ikinci oldu, Atlanta’da düzenlenecek olan turnuvalara katılma hakkı elde etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Mart 2016 Çarşamba, 12:53

Her yıl düzenlenen dünyanın en büyük yaratıcılık organizasyonu olan Destination Imagination Yarışması’na Özel PEV Okulları 6 farklı kategoride 14 takımla katıldı.

Efes Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ve Türkiye’nin çeşitli okullarından 276 takımın katıldığı turnuvada tüm takımlar, ana ve anlık görev olmak üzere iki farklı alanda yarıştı.

pev-abd-yolcus-ic

Teknik, bilimsel, güzel sanatlar, doğaçlama, sosyal sorumluluk ve yapısal kategorilerinde yarışan Özel PEV Okulları öğrencileri, gösterdikleri performans ile beğeni topladı.

pev-abd-yolcus-ic1

ÖNEMLİ DERECELER ELDE EDİLDİ
Yarışmanın sonunda yapılan ödül töreninde heyecan doruktaydı. Heyecanlı bekleyiş, sonuçlar açıklandıkça yerini sevince bıraktı. Özel PEV Okulları, Destination Imagination Türkiye 2016 turnuvalarında A Elementary Level’da sınıf öğretmeni Bilge Bilgi’nin takım liderliğini yaptığı Megabrain Takımı ile üçüncülük aldı.

pev-abd-yolcus-ic2

B Elementary Level’da ise Fen Bilgisi öğretmeni Özlem Yeniyol Akşit’in takım liderliğini yaptığı PEVapeche Grubu önemli bir başarıya imza attı ve ikincilik kazandı. Bu sonuç, grubu 25-28 Mayıs tarihleri arasında Atlanta’da düzenlenecek olan turnuvalara taşıdı. PEVapeche Grubu, Denizli’yi ABD’de temsil edecek.

pev-abd-yolcus-ic3

ÖĞRENCİLERİMİZE ÖNEMLİ KAZANIMLAR GETİRİYOR
Özel PEV Okulları Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Mehmet Meder, DI turnuvalarına son dört senedir, giderek artan bir sayıyla katılım gösterdiklerini belirterek, bu turnuvaların öğrencilere kazandırmak istedikleri yaşam becerilerini sağlama yönündeki katkısının çok büyük olduğunu kaydetti.

Ekip çalışması, iş birliği, dayanışma, karar alma, yaratıcılık, özgüven gibi pek çok alanda kendilerini geliştirme fırsatı bulan öğrencilerin süreçteki kazanımlarının kendileri için öncelikli olduğunu ifade eden Meder, turnuvada görev alan ve PEV Okulları’nı en iyi şekilde temsil eden tüm öğretmen ve öğrencileri kutladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı