REKLAMI GEÇ

PEV Okulları’ndan Nihat Zeybekci’ye plaketli teşekkür

PEV Okulları’ndan Nihat Zeybekci’ye plaketli teşekkür

Özel PEV Okulları yönetimi, son Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’yi ziyaret etti, katkılarından dolayı plaketle teşekkür etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Ağustos 2018 Perşembe, 11:18

Pamukkale Eğitim Vakfı Başkanı Prof. Dr. Hasan Kazdağlı, yönetim kurulu üyeleri İsmail İyilikçi ve Mesut Aygören ile PEV Okulları Kurucu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Meder, son Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’yi Turkuaz Otomotiv’de ziyaret etti.

Samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette eğitim başta olmak üzere gündeme ilişkin değerlendirmeler yapıldı.

Pamukkale Eğitim Vakfı Başkanı Prof. Dr. Hasan Kazdağlı, son Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’ye eğitime verdiği desteklerinden dolayı plaket verdi, teşekkür etti.

Pamukkale Eğitim Vakfı Başkanı Prof. Dr. Hasan Kazdağlı, son Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin hem Denizli’ye, hem de ülkeye önemli hizmetlerinin olduğun belirterek, “PEV olarak ilimize ve ülkemize yaptığınız hizmetlerden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. Yönetim kurulu üyeleri olarak plaketle teşekkür etmek istedik. PEV 24 yıllık bir okula sahip. Şu anda 1000 civarında öğrencimiz var. 130’a yakın personelimiz çalışıyor. Denizli’nin en gözde okullarından birisi. Bakanımızın da destekleriyle ülkenin geleceğini şekillendirecek nesilleri en iyi şekilde yetiştirmek için çaba veriyoruz” dedi.

ZEYBEKCİ: “PEV DENİZLİ’NİN GÖZBEBEĞİ”
Prof. Dr. Kazdağlı’dan plaketi alan son Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, eğitim için her zaman göreve hazır olduklarını belirtti.

Zeybekci, “PEV Denizlimizin gözbebeği ve önemli bir kazanımıdır. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Son 15 yıllık bölümünü ben biliyorum. Eğitim faaliyetinde bulunmak öncelikle sevaptır. Eğitim memleketimizin geleceğine yapılan önemli bir yatırımdır. PEV’in kalitesi, içeriği daha da artacaktır. Bu ara biz de Ekonomi Bakanlığı dönemiyle ilgili olarak verdiğiniz teşekkür plaketinden dolayı çok teşekkür ederim. Aldığım en önemli plaketlerden birisidir. Artık bundan sonra PEV’in neferi olarak üzerimize düşeni seve seve yerine getiririz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı