REKLAMI GEÇ

PEV yarıştırdı ve ödüllendirdi

PEV yarıştırdı ve ödüllendirdi

Birçok alanda başarılı işlere imza atan Özel PEV Liselerinin, Denizli’deki 6, 7, ve 8. sınıf öğrencilerine uyguladığı matematik yarışmasında dereceye girenlere ödülleri törenle verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Haziran 2014 Çarşamba, 10:00

Matematik yarışmasının sonuçlarının açıklanmasının ardından Özel PEV Okulları Konferans Salonu’nda ödül töreni gerçekleştirildi. Törende, Özel PEV Liselerinin başarılarını anlatan slayt gösterimi yapıldı.

ic-1

Ardın başarılı öğrencilere ödülleri verildi. Ozan Kaymak, İbrahim Suat Evren, Yiğit Şekerci, Alperen Gözeten, Halil Özkan, Berke İşler, Ali Aday, Berk Aydoğmuş, Furkan Özgören, Samet Derici yarışmanın başarılı ilk on öğrencisi olarak Özel PEV Liseleri Müdürü Pelin Yerebakan Sızlı’nın elinden ödüllerini ve plaketlerini aldılar.

ic-2

Özel PEV Liseleri Müdür Yardımcısı Saygın Fenli, bugünün medeniyetinde ön safı tutan, büyük endüstri ve yan kuruluşlarının matematiğin yardımı ile var olduğunu, binaların, taşıtların, yolların matematik temelli mühendisliğin ortaya koymuş olduğu tasarımlar olduğunu belirtti. Fenli, yaşantımızın her evresinde ihtiyaç duyduğumuz matematiğe farklı bakış açısıyla, severek yaklaşan, analitik zekâsı gelişmiş bireyleri saptayıp yetiştirmenin her eğitim öğretim kurumunun görevi olduğunu vurguladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı