REKLAMI GEÇ

PEV YENİ YILA MERHABA DEDİ

PEV YENİ YILA MERHABA DEDİ

PEV’li veliler, kolejde düzenlenen kokteyl ve Öğretim Görevlisi Aykut Önder Sarıçiftçi yönetimindeki Pamukkale Üniversitesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Korosu’nun konseri ile yeni yıla merhaba dedi.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 25 Aralık 2014 Perşembe, 12:08

PEV Koleji’ni yeni yıl heyecanı sardı. 1. sınıf öğrencilerinin kozalakları boyayarak yaptıkları yeni yıl ormanı, 8. sınıfların yaptıkları rengarenk fenerler ve koridorları süsleyen yeni yıl panoları ile başlayan yeni yıl etkinlikleri, velilere yönelik düzenlenen kokteyl ve yeni yıl konseri ile devam etti.
Kokteyle, PEV Kurucu Temsilcisi Prof.Dr. Mehmet Meder ile vakıf üyeleri Resul Takım ve İsmail İyilikçi ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

PEV Kurucu Temsilcisi Prof.Dr. Mehmet Meder, “Yeni bir yıla öğrenci velilerimizle birlik ve beraberlik içerisinde girmek istedik. O nedenle velilerimize yönelik bu programı gerçekleştirdik. Okulumuz öğrencilerinin yeni yıl etkinlikleri devam edecek” dedi.

KORO EŞLİĞİNDE MÜZİK ZİYAFETİ
Kokteylin Öğretim Görevlisi Aykut Önder Sarıçiftçi yönetimindeki Pamukkale Üniversitesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Korosu, velilere konser verdi. Konserine, PEV Koleji Marşı ve Atatürk Marşı’nı seslendirerek başlayan PAÜ Öğrenci Korusu, seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle velilere müzik ziyafeti sundu.

denizli-pev-yilbasi-ic

PEV’DE YENİ YIL ETKİNLİKLERİ DEVAM EDECEK
PEV’de 24 Aralık Çarşamba günü velilere yönelik düzenlenen kokteyl ve yeni yıl konseriyle başlayan etkinlikler, 26 Aralık Cuma günü öğretmenler ve personel için düzenlenecek yeni yıl partisiyle devam edecek.
31 Aralık Çarşamba günü ise öğrencilerden oluşan koronun ardından bireysel piyano ve bateri performanslarının yer aldığı mini konser, okul konferans salonunda gerçekleşecek. Bu konserde öğrenciler İngilizce, Almanca, İspanyolca ve Türkçe olarak yeni yıl şarkısını seslendirecekler.

ANONS

Ayrıca PEV’in sosyal sorumluluk sahibi 2. sınıf öğrencileri, Muş’ta bir köy okulunda okuyan arkadaşları için yeni yıl hediyeleri hazırlıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı