REKLAMI GEÇ

PEV’de Baturalp Ünlü için özel karşılama

PEV’de Baturalp Ünlü için özel karşılama

Fas Gymnasiade yüzme yarışlarında Türkiye rekoru kırarak, dünya üçüncüsü olan Özel PEV okulları öğrencisi Baturalp Ünlü’yü, okul arkadaşları büyük bir coşku ile karşıladı.

Başak Özlem Ilgaz İçyüz / DENİZLİHABER / 11 Mayıs 2018 Cuma, 11:47

Fas’ın Marakeş şehrinde yapılan Gymnasiade 2018 yarışlarında Denizli Özel PEV öğrencisi Baturalp Ünlü, 400 metre karışık yarışında 4 dakika 29 saniyelik derecesi ile Türkiye Rekoru kırarak dünya üçüncüsü oldu. Yarışmadan bronz madalya ile dönen Ünlü’yü okul arkadaşları büyük coşku ile karşıladı.

Fas dönüşü Özel PEV Okulu milli yüzücü öğrencisini kırmızı halılarla karşıladı. Ünlü okula girerken konfetiler patladı, okul arkadaşları milli yüzücüyü omuzlarda taşıdı.

Milli yüzücü Baturalp ünlü, bir dahaki yarışmalarda birinci olarak dönmeyi hedeflediğini belirtti. Ünlü, “10 yıldır yüzüyorum. İyi ki de yüzmeye başladım. Aylardır süren bir çalışmamız vardı.Emeğimin karşılığını aldığımı düşünüyorum. Yarışmada 12 ülke ve yaklaşık olarak 578 yarışmacı vardı. Ben, 400 metre serbest, 400 metre karışık ve 200 metre serbest olmak üzere üç branşta yarıştım. 400 metre serbeste dünya beşincisi oldum. 400 metre karışıkta Türkiye rekoru kırarak dünya üçüncüsü oldum. Şu ana kadar 4 rekorum var, daha da çoğalması için çabalayacağım” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı