REKLAMI GEÇ

PEV’de Oxford Teachers’ Academy kursu

PEV’de Oxford Teachers’ Academy kursu

Özel PEV Okulları’nda Oxford Quality School (Oxford Kalite Okulları) programı kapsamında Oxford Teachers’ Academy (OTA) öğretmen eğitimi gerçekleştirildi. 3 gün süren eğitime PEV’in ilkokul, ortaokul ve lisede görev yapan İngilizce öğretmenleri katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Aralık 2015 Perşembe, 09:16

Özel PEV Okulları, öğrencilerine akadamik olarak en iyi eğitimi veren öğretmenlerin gelişimine de katkı sağlayacak organizasyonları aralıksız sürdürüyor. İyi bir öğrencinin ancak tam donanımlı öğretmenler tarafından hayata hazırlanabileceği gerçeğinden hareketle, okulun tüm kademelerinde görev yapan İngilizce öğretmenlerine yönelik kapsamlı bir eğitim program gerçekleştirildi.

pev-ogretmenler-egitim-ic

12, 13 ve 14 Aralık tarihlerinde 3 gün boyunca devam eden Oxford Teachers’ Academy (OTA) öğretmen eğitimine Özel PEV İlkokulu, ortaokulu ve lise yabancı dil öğretmenleri katıldı.

pev-ogretmenler-egitim-icc

Öğretmen Eğitmeni Steve Darn tarafından verilen ve üç gün süren atölye çalışmaları kapsamında öğretmenler, modern eğitim teknik ve yaklaşımları ile ilgili bilgilerini artırma ve güncelleme şansı buldular.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı