REKLAMI GEÇ

PEV’in şampiyon öğrencilerine ödül

PEV’in şampiyon öğrencilerine ödül

Liselere Geçiş Sınavı’nda (LGS) 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Özel PEV Okulları öğrencileri Nehir Tokat, Türkü Su Köylü ve Berke Kaan Sarıtaş, okul yönetimi tarafından ödüllendirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Temmuz 2019 Salı, 11:09

LGS’de tüm sorulara doğru yanıt veren ve 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Özel PEV Okulları öğrencileri Nehir Tokat, Türkü Su Köylü ve Berke Kaan Sarıtaş için yemekli bir kutlama organize edildi.

Kutlamaya öğrenciler ile velilerinin yanı sıra Pamukkale Eğitim Vakfı Başkanı Prof. Dr. Hasan Kazdağlı, Özel PEV Okulları Genel Müdürü Pınar Kaya, İlkokul Ortaokul Müdürü Hilal Tortop ve İlkokul Ortaokul Müdür Yardımcısı Fuat Manav katıldı.

Öğrencilerinin başarılarıyla her zaman gurur duyduğunu dile getiren Prof. Dr. Hasan Kazdağlı, tercih sonuçlarına göre İstanbul Erkek Lisesi’ne yerleşen Nehir Tokat ve Türkü Su Köylü’yü, Galatasaray Lisesi’ne yerleşen Berke Kaan Sarıtaş’ı kutlayarak plaketlerini verdi.

Elde ettikleri başarının heyecanını ve gururunu yaşayan öğrenciler; kendilerine verdikleri destekler için ailelerine, öğretmenlerine ve okul yönetimine teşekkür etti.

PEV öğrencilerinin 1. tercihlerinde Türkiye’nin önde gelen okullarına yerleşmeleri, okuldaki diğer bütün öğrenciler için önemli bir örnek teşkil etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı