REKLAMI GEÇ

Yazar Habib Bektaş PEV’de

Yazar Habib Bektaş PEV’de

Özel PEV Okulları’nın daveti ile ilimize gelen Yazar Habib Bektaş, “Atasözü ve Deyimler” konulu bilgi yarışmasında jüri üyeliği yaptı, öğrencilerle söyleşi düzenledi, kitaplarını imzaladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Nisan 2016 Salı, 10:49

PEV Koleji 6. sınıf öğrencileri, Türkçe zümresi tarafından organize edilen “Atasözü ve Deyimler” konulu bilgi yarışmasında ter döktü. PEV Okulları’nın davetlisi olarak Denizli’ye gelen Yazar Habib Bektaş da yarışmada jüri üyesi olarak görev aldı.

pev-yarisma-icc

Bir süre önce ön eleme ile temsilcilerini belirleyen 6. sınıf şubeleri bilgi yarışmasında heyecan dolu anlar yaşadı. Çoktan seçmeli testlerin, açık uçlu soruların, görsel yorumlama sorularının ve dinleme etkinliklerinin yer aldığı yarışmada 6/D şubesi yılın atasözü ve deyimler yarışması şampiyonu oldu.

pev-yarisma-iccc

Arkadaşları yarışırken diğer öğrencilerin heyecanı da görülmeye değerdi. Son dakikaya kadar şubelerini destekleyen öğrenciler, eğlenceli ve bilgilendirici bir etkinliğe daha imza attılar.

Yarışmaya jüri üyesi olarak katılan Yazar Habib Bektaş, Türkçe’nin söz varlığı ile ilgili bilgiler verdi. Etkinliği oldukça zevkli bulduğu dile getiren yazar Bektaş, etkinlik sonrasında 6. ve 7. sınıf öğrencilerinin kitaplarını imzaladı ve onlarla bol bol sohbet etti.

pev-yarisma-ic

Özel PEV Okulları Eğitim Koordinatörü Aysun Yağcı da bu etkinliğin anısına doğa dostu bir yazar olarak tanıdıkları Habib Bektaş adına DOÇEV aracılığıyla fidan diktiklerini belirtti, bağış sertifikasını yazar Bektaş’a sundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı