REKLAMI GEÇ

YER SOFRASINDA AYNI TABAĞA KAŞIK SALLADILAR

YER SOFRASINDA AYNI TABAĞA KAŞIK SALLADILAR

MHP milletvekili adayı Cafer Birtürk, seçim gezilerinde halkın arasına karışıyor, onlarla yer sofrasına oturup, aynı tabağa kaşık sallıyor. Birtürk’ün bu yaklaşımı ziyaret ettiği yerlerde aynı karşılığı buluyor ve “bizden biri kapımızı çaldı” yorumlarını yaptırıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Ekim 2015 Pazartesi, 13:15

MHP milletvekili adayı Cafer Birtürk, 1 Kasım seçimi için tempoyu iyice yükseltti. Sabah erken saatlerde başlayan ziyaretler gece geç saatlere kadar devam ediyor. Birtürk, bu ziyaretlerinden birisini de Buldan ilçe merkezi ile Yenicekent Mahallesi’ne yaptı. Esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Birtürk, cadde ve meydanlarda karşılaştığı vatandaşlara durumlarını sordu, şikayetlerini dinledi.

denizli-mhp-cafer-birturk-yer-sofrasinda-ayni-tabaga-kasik-salladilar-ic-1

TABURE MASA OLDU
Daha sonra kent merkezine gelen Birtürk, MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan ile birlikte Balık Hali’ni ziyaret etti. Buradaki esnafların istek ve sıkıntılarını dinleyen Birtürk ile Ayhan, kendilerine ikram edilen balığa “hayır” diyemediler. Tabure masaya dönüştürüldü ve pişirilen balıklar kısa sürede tükendi.

denizli-mhp-cafer-birturk-yer-sofrasinda-ayni-tabaga-kasik-salladilar-ic

KARATEKE’DE YER SOFRASI
Pamukkale’nin Cankurtaran Mahallesi’ni ziyaret eden MHP milletvekili adayı Cafer Birtürk’ün bir sonraki durağı Honaz’ın Karateke Mahallesi’ydi. Mehmet Çelik’in torununun düğün törenine katılan Birtürk, yemeğini kurulan yer sofrasında yedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı