REKLAMI GEÇ

Denizli protokolü Ankara’ya taşındı

Denizli protokolü Ankara’ya taşındı

Bakanlar Kurulu’ndaki revizyonla birlikte, Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci’nin kabineye Ekonomi Bakanı olarak girmesinin ardından, Denizli protokolü tebrik için başkente taşındı.

/ DENİZLİHABER / 26 Aralık 2013 Perşembe, 10:07

DENİZLİHABER
Vali Abdülkadir Demir, AK Parti Denizli milletvekilleri Mehmet Yüksel ve Bilal Uçar, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert, Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Musa Çelikkol, Denizli Ticaret Borsası İbrahim Tefenlili, AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ahmet Kayhan ve AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Aracı, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’yi tebrik etmek üzere Ankara’ya gitti.

zeybekci-bakan-oldu

Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, Zeybekci’nin bakan olmasından iş dünyasının sevinç duyduğunu belirterek, “Denizli her alanda kendini kanıtlamış bir il. Sayın Zeybekci’nin Bakanlar Kurulu’nda yer alması birçok konuda ilimize yarar sağlayacaktır. Denizlililer adına kendisini kutluyoruz” dedi.

surpriz

Yorumlar

elif   -  Bağlantı 27 Aralık 2013, 08:43

Hayırlı olur inşallah hem kendisi hem de ülkemiz için. Allah utandırmasın..

Deniz   -  Bağlantı 26 Aralık 2013, 17:06

Ben Zeybekçi’den bu partiden derhal istifa etmesini beklerdim.

deniz   -  Bağlantı 26 Aralık 2013, 11:16

Büyük ustam teşekkür ederim. Sayın Nihat Zeybekçi Denizli için bir şanstır. Allah utandırmasın.

ali akturk   -  Bağlantı 26 Aralık 2013, 10:34

İmkanı olanlar ANKARAYA, İmkanı olamayanlar da kalben fikren manen Nihat bey ile.Başarılı olacağından en ufak bir şüphemiz yok.Denizli protokolün daha yoğun bir katılım ile geniş bir organizasyon yapmasını beklerim.Denizlili olarak sorumluluklarımız artmıştır,daha fazla çalışmak, hep destek tam destek….

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı