REKLAMI GEÇ

Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci Ekonomi Bakanı

Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci Ekonomi Bakanı

Ak Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, yapılan kabine revizyonu ile Ekonomi Bakanlığı’na getirildi.

/ DENİZLİHABER / 25 Aralık 2013 Çarşamba, 23:18

Yaşanan yolsuzluk operasyonu ve 30 Mart 2014 seçimleri nedeniyle gündeme gelen kabine revizyonu gerçekleştirildi. 2011 Genel Seçimleri’nde belediye başkanlık görevinden istifa ederek milletvekili seçilen Ak Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci Ekonomi Bakanı oldu.

surpriz

Zeybekci, yolsuzluk ve rüşvet dosyasına adı karışan Zafer Çağlayan’ın yerine kabinede kenidine yer buldu. Nihat Zeybekci, son yapılan kısa süre önce Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanlığı görevine getirilmişti.

Denizlihaber.com’un olası bir kabine revizyonuyla ilgili son günlerdeki gelişmeler dikkata alındığında Zeybekci’yi kabineye bir adım daha yaklaştırdığına dair haberi 15Aralık’ta yayınlamıştı.

bakan-ankara-protokol

Zeybekci, 2004 yılında aktif siyasete girmiş, Ak Parti’den Denizli Belediye Başkanı seçilmişti. Kısa süre içinde kent siyasetinde fenomen haline gelen Zeybekci, 2009’da seçimleri kazanarak 2, dönemine başlamış, ancak 2011 seçimleriyle istifa ederek milletvekili adayı olmuştu.

zeybekci-koltuk

2011’de milletvekili seçildikten sonra uzun süre herhangi bir görev almayan Nihat Zeybekci, örce partisinin MKYK üyeliğine kısa süre önce de Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanlığı görevine getirilmiş, bu atama Zeybekci konusundaki bakanlık beklentilerini düşürmüştü.

Yorumlar

ali akturk   -  Bağlantı 26 Aralık 2013, 10:25

Kendini Denizlili hisseden herkesin tam destek vermesi gereken bir zamandayız.Nihat başkan bizleri gururlandırdı.Varlıktan hiç zarar gelmez.Bugüne bugün Türkiye Cumhuriyetinin Ekonomi Bakanı oldu.Ne Mutlu.Bu demektir ki, Bakanlar Kurulunda Denizlinin sesi hatta Egenin sesi olacaktır.Allah boynunu eğdirmesin, hep destek tam destek; her gücü nisbetinde,fikren,manen (dualarla)gerekirse bedenen….Tebrikler sayın Bakanım.Sağolun Başbakanım…

ece   -  Bağlantı 26 Aralık 2013, 09:23

bi Denizlili olarak çok sevindim inş. hayırlı olur hepimiz için

Deniz   -  Bağlantı 26 Aralık 2013, 07:59

Tatsız, tuzsuz, kekremsi, eğreti bir gelişme oldu. Kaybedilen bir maçın son dakikalarında kırmızı kart gören oyuncunun yerine giren yedek kulübesinde oturan bir futbolcu gibi… Bakan, bakan diye hayal kurup inleyen Denizli yüzüne donmuş bir gülümseme ile kalakaldı.

gazi   -  Bağlantı 25 Aralık 2013, 23:23

çok pis bir zamanda geldi allah yardımcısı olsun. çoluğu çocuğu ticaret yapıyosa bile bıraksın.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı