REKLAMI GEÇ

PAÜ Hastanesi’ne iki bağış daha!

PAÜ Hastanesi’ne iki bağış daha!

PAÜ Hastanesi’nin yeni yapılacak binası için iş adamları bağış yapmaya devam ediyor. Zorel Tekstil’in sahipleri Ahmet ve Fehmi Zora kardeşler 400 bin TL bağışladı. İş Adamı İhsan Cem de iki odanın tefrişini üstlendi.

/ DENİZLİHABER / 17 Ağustos 2010 Salı, 21:12

Denizli’nin ve Türkiye’nin önemli sağlık merkezlerinden biri olacak olan Pamukkale Üniversitesi Hastanesi için bağışlar sürüyor. Denizlili hayırseverlerin yoğun ilgi gösterdiği bağış kampanyasına, Zorel Tekstil San. Tic. Ltd. Şti. sahipleri Ahmet ve Fehmi Zora kardeşler, 400 bin TL bağışta bulunarak destek oldu.

Rektörlükte yapılan protokol törenine; Rektör Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç, Zorel Tekstil San. Tic. Ltd. Şti. sahipleri Ahmet ve Fehmi Zora kardeşler, babaları Hacı Rafet Zora ile yakınları katıldı. Zora kardeşler, dahiliye 1 ve dahiliye 2 bölümleri ile 5 odanın tefrişini üstlendi. Bağış kapsamında, dahiliye 1 bölümüne Ahmet Zora, dahiliye 2 bölümüne Fehmi Zora’nın isimleri verilirken, odalara ise Ahmet Zora, Mukaddes Zora, Fehmi Zora, Hacı Rafet Zora ve Hacı Ayşe Zora’nın adları verilecek.

Günün ikinci bağışını ise Denizlili işadamlarından İhsan Cem yaptı. Cem, iki odanın tefrişini üstlenerek, bağış kampanyasına destekte bulundu. Bağış kapsamında odalara İhsan Cem ve eşi Meral Cem’in isimleri verilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı