REKLAMI GEÇ

AK Parti adayları görücüye çıktı

AK Parti adayları görücüye çıktı

AK Parti Denizli milletvekili aday tanıtım toplantısı EGS Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kuveyt gezisi sonrası her hafta sonrası Denizli’de olacağını söyleyen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, partililere “Hazirana kadar hastalanmak bile yok. Denizli’den 7 milletvekili çıkarmak için gece-gündüz çalışacağız” diye seslendi.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 19 Nisan 2015 Pazar, 19:07

AK Parti, 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nde Denizli’de yarışacağı adayları EGS Kongre Merkezi’nde düzenlediği toplantıyla tanıttı.

denizli-ak-parti-aday-tanitim-toplantisi-ic-2
Tanıtım toplantısına Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Muş, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Konya Milletvekili Gülay Samancı, İl Başkanı Şahin Tin, ilçe belediye başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

“HASTALANMAK BİLE YASAK”
Toplantıda, partililere “7 Haziran’a kadar hastalanmak bile yok” diye seslenen Ekonomi Bakan Zeybekci, “7 Haziran seçimleri, iktidar seçimleri olmayacak. Yalnızca kardeşler arası hizmet yarışı olacak. Ancak,7 Haziran’da herkesin gözü Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin memleketinde olacak. Biz buradan 7 milletvekili çıkarmalıyız. Bunu yapan iller var. Bizim o illerden neyimiz eksik. O nedenle 7 Haziran’a kadar gece-gündüz çalışacağız. 7 Haziran seçimleri, Yeni Türkiye’nin, yeni bir çağa giden yoldur” dedi.

ZOLAN’DAN COŞKULU KONUŞMA
Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da iddialı sözlerle dolu konuşmasında, partililere “7 Haziran seçimlerinin ardından hayır var. Bu hayra giden yolda birlikte yürüyüşe var mısınız? Denizli’den 7 milletvekilini Ankara’ya göndermeye var mısınız? Türkiye’nin 2023 hedefleri için, bu yolda birlikte yürümeye var mısınız?” diye sordu.

“YENİ ZAFERİNİZ HAYIRLI OLSUN”
AK Parti İl Başkanı Şahin Tin ise, 2002’den bu yana kazandıkları seçim yarışlarını anımsatarak, “Biz hep birlikte daha önce de zaferler kazandık. Millet olarak sadece 13 yılda tam 9 seçimde zafere imza attık. Bizim karşımıza çıkanlar sizin sayenizde dokuz seçimde dokuz doğuruyordu. Şimdi, sizlerle 10’uncu zafer için, yeni güç ve yeni Türkiye’yi kurmak için yola çıktık. 7 Haziran’da 5 milletvekili çıkaracağız. Yeni zaferimiz şimdiden hayırlı olsun” diye konuştu.

denizli-ak-parti-aday-tanitim-toplantisi-ic

Konuşmaların ardından 25 dönem milletvekili adayları Nihat Zeybekci, Mehmet Yüksel, Bilal Uçar, Nurcan Dalbudak, Osman Yüceliş, Emin Okkaya ile Peral Uluköy, kürsüye çıkarak partilileri selamladı.

denizli-ak-parti-aday-tanitim-toplantisi-ic-1jpg

DP’DEN AK PARTİ’YE GEÇTİ
Bu arada, DP’den istifa ederek AK Parti’ye katılan Buldan Belediye Meclisi Üyesi İbrahim Tokgöz’e rozetini Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile İl Başkanı Şahin Tin taktı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı