REKLAMI GEÇ

AK Parti’den 2 günde 5 bölge toplantısı

AK Parti’den 2 günde 5 bölge toplantısı

AK Parti İl Başkanı Şahin Tin, 2 günde 5 bölge toplantısı geçekleştirdi. 15 ilçenin katıldığı eğitim toplantılarında seçim stratejileri ve ilçelerde yapılan çalışmalar gözden geçirildi. Her gün 1000 kişilik bir ekiple sahada çalıştıklarını belirten İl Başkanı Tin, partililerden yapılan hizmetleri ve projeleri vatandaşlara iyi anlatmalarını istedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Mayıs 2015 Cuma, 18:44

Genel seçimlere sayılı günler kala çalışmalarını hızlandıran Adalet ve Kalkınma Partisi Denizli il teşkilatı, günlük yaklaşık 1000 kişilik bir ekip ile saha çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Bunun yanında AK Parti İl Başkanı Şahin Tin ve yönetim kurulu üyeleri de seçim koordinasyon merkezinde ve ilçelerdeki çalışmaları sürdürüyor. Son iki günde 5 bölge toplantısı gerçekleştiren AK Parti İl Başkanı Şahin Tin, burada teşkilat çalışmaları ile ilgili bilgiler alarak seçim çalışmalarını değerlendiriyor. İlk olarak Tavas’ta, Tavas, Kale, Beyağaç; Honaz’da Honaz, Çardak ve Bozkurt, Acıpayam’da Acıpayam Çameli ve Serinhisar, Çivril’de Çivril, Çal Baklan ve Bekilli, Sarayköy’de de Sarayköy, Güney, Buldan Babadağ ilçeleri ile bir araya gelen Başkan Tin, teşkilat içi eğitim toplantıları gerçekleştirdi.

“HİZMETLERİ İYİ ANLATIN”
İlçelerde yapılan yatırımlar ile ilgili bilgiler veren ve bu yatırımların vatandaşlar ile paylaşılmasını isteyen icBaşkan Tin, seçimlerin çok önemli olduğunu yineledi. Başkan Tin, “Merkezde yerel yönetimlere baktığımızda Allah’a şükür Büyükşehir Belediye Başkanı’mız Osman Zolan, Ekonomi Bakanı’mız Nihat Zeybekci ve milletvekillerimiz sayesinde Denizli Avrupa’ yı aratmayacak şekilde modern bir şehir haline geldi. İlçelerimize de önemli yatırımlar yaptık. 6,5 milyon liraya mal olacak 27 yataklı Çameli Devlet Hastanesinin, Çivril Devlet Hastanesi’nin temelini attık. Acıpayam Devlet Hastanesi ek binasının açılışını yaptık. İlçelere önemli yatırımlar kazandırma adına çok büyük gayret sarf ediyoruz. Böyle bir güzelliği gerçekleştiren kim, AK Parti’nin hizmetkarları evlatlarıdır” dedi.

Toplantılara ilçe belediye başkanları, il yürütme kurulu üyeleri, ilçe ve bölge koordinatörleri, ilçe teşkilat başkanları, ilçe kadın ve gençlik kolları başkanları, mahalle ve sandık görevlileri katıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı