REKLAMI GEÇ

Alevi Muhtar AK Parti’ye katıldı

Alevi Muhtar AK Parti’ye katıldı

Acıpayam’ın tek Alevi Köyü olan Yeniköy Muhtarı Mehmet Biçer, Adalet ve Kalkınma Partisi’ne katıldı. AK Parti İlçe Başkanı İdris Oktay, önceki dönem il genel meclis üyesi Fikret Gümüş ile birlikte AK Parti İl Başkanı Şahin Tin’i ziyaret eden Muhtar Biçer, AK Partiye katılış nedenini, “ İdeolojiyi değil hizmeti seçtim” sözleri ile özetledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Mayıs 2015 Cuma, 17:32

Katılım töreninde konuşan ve Yeniköy Mahalle Muhtarını partiye katılımından dolayı tebrik eden AK Parti İl Başkanı Şahin Tin, “Bizim Denizli ve ülkemizde partimizin bir felsefesi var. Hiçbir zaman din, dil, ırk ve renk ayrımı yapmadan hizmet etme üzerine kurulan bir partiyiz. Bu nedenle bize ilçeden, köyden ve mahalleden gelen her vatandaşa hizmetimizi sonuna kadar götürüyoruz. Yeniköy’e de şimdiye kadar hizmet yaptık. Bundan sonra da sonuna kadar yapmaya devam edeceğiz. Hepsi bizim kardeşimizdir. İnşallah ilimize ve ülkemize hayırlı sonuçlar getirir” dedi.

TEK ALEVİ KÖYÜ
Siyasette ideolojilerin önemli olmadığına vurgu yapan Acıpayam Yeniköy Muhtarı Mehmet Biçer, “Siyasette önemli olan ideoloji değil, hizmettir. Bizler de Yeniköy olarak hizmeti seçtik. Elimizden geldiği kadar oy versin vermesin hizmet etmeye devam edeceğiz. Şahsım, köyüm ve AK Parti için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Muhtar Biçer’in AK Parti’ye katılmasından dolayı son derece memnun olduklarını açıklayan AK Parti Acıpayam İlçe Başkanı İdris Oktay, “AK Parti, ideoloji değil kitle partisi olduğu bir kez daha ispatlanmıştır. Hedefimizde daima millet ve daima hizmet var. Yeniköy Acıpayam’daki tek Alevi köyüdür. Hiçbir ayrı ve gayrımız yoktu. AK Partili oldular. Herkese hayırlı olsun” dedi.

ic

KENDİSİ KATILMAK İSTEDİ
2009-2014 yılları arasında Acıpayam İl Genel Meclis üyeliği yapan Fikret Gümüş de konuşmasında, “Görevimiz bitmiş gibi görünse de AK Parti ile görev anlamında bir kopmamız söz konusu değil. Gönül birlikteliğimiz devam ediyor. Muhtarımla yaptığımız istişareler neticesinde AK Parti ailesine katılmak istediğini beyan etti. Büyük aileye katıldığı için muhtara teşekkür ediyoruz. Biz siyaseti hizmet için yapıyoruz. Kendisini kutluyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Muhtar Biçer’e parti rozetini AK Parti İl Başkanı Şahin Tin taktı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı